LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför stoppas Julia Sundquist från Talang – TV4 beslut

12 feb, 2021 
AvLovisa Ström
Samir Badran & Julia Sundqvist Talang
Julia Sundquist har flera gånger varit i publiken under inspelningarna av Talang för att stötta pojkvännen Samir Badran.
Men nu splittras paret efter den stora förändringen.
Annons
Julia Sundquist om verkliga relationen med Samir Badran – efter förlovningslyckanBrand logo
Julia Sundquist om verkliga relationen med Samir Badran – efter förlovningslyckan

Samir Badran blev känd för svenska folket när han blev en stor tittar-favorit i realityprogrammet Paradise hotel 2014. Sedan dess har han gjort en minst sagt imponerande resa där han gjort allt ifrån att ta sig upp på topplistan på Spotify till att vara med och leda ett av Sveriges mest folkkära tv-programTalang.

Tillsammans med Viktor Frisk har Samir nämligen släppt hit efter hit under namnet Samir & Viktor, och duon har turnerat landet runt för att sjunga tillsammans med sina fans i många år. Men förra året kom det tråkiga beskedet att de nu har valt att ta en paus från musiken. Samir har sedan dess tagit mer och mer avstånd från sociala medier och har varit tydlig med att han numera lägger sitt fokus på något annat, men något han däremot inte har lämnat är Talang. Tillsammans med Pär Lernström ser man honom i rutan varje fredag, och någon som ofta visar sitt stöd till tv-stjärnan är flickvännen Julia Sundquist.

Annons

Samirs plötsliga frieri i Talang

Det var dessutom i Talang som Samir och Julia tog det stora beslutet att spendera resten av sina liv med varandra. Det var nämligen under en direktsändning av programmet som Samir plötsligt bestämde sig för att slänga ur sig frågan och därmed gick ner på knä för att sedan invänta svar.

– Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa han då.

Självklart blev svaret ja, och i rutan kunde man se en minst sagt lycklig Julia som var lika chockad som glad.

– Jag fattar inte. Ska jag gifta mig med den här killen?, sa hon sedan efter förlovningen.

Därför stoppas Julia från Talang

Men nu verkar tiden då flickvännen kunnat sitta i publiken och titta på sin älskling vara förbi.

Anhöriga till de som deltar samt leder programmet brukar i vanliga fall få vara på plats under inspelningen av programmet, och Julia har flera gånger varit där för att stötta sin pojkvän. Men nu kommer hon dessvärre inte kunna fortsätta vara på plats.

Annons

Anledningen är helt enkelt att de program som visats hittills spelades in under tiden då det fortfarande var tillåtet att vara 50 personer i publiken, och att restriktionerna idag är betydligt mer strikta. I ett meddelande till Hänt berättar Caroline Norrby, exekutiv producent för Talang, om beslutet.

”Julia var där som publik och precis som vår övriga publik slussades hon in av våra publikvärdar. Vi hade, utifrån de regler som gällde då, 50 personer i publiken under auditionfasen.”

Hon fortsätter:

”Till vår livesända del med semifinaler och final kommer vi inte att ha någon publik på plats.”

Annons