LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips nya besked om ex-maken Odd – därför stoppar hon allt

09 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Isabella Löwengrip vägrar prata mer om Odd Spångberg. Nu avslöjar entreprenören att hon har en assistent som stoppar alla känsliga frågor om ex-maken i intervjuer.
Annons

Det var i maj förra året som Isabella Löwengrip, 27, meddelade att hon skulle skilja sig från maken Odd Spångberg, 28. Sedan dess har hon flera gånger öppet pratat om, eller bloggat om, uppbrottet och de tuffa känslorna efteråt.

Men nu lägger Isabella locket på. I ett inlägg på sin blogg berättar entreprenören att hamn ständigt har med sig en assistent vid namn Simon.I hans arbetsuppgifter ingår nämligen en roll som pressekreterare – där han bland annat har ansvar för att hindra människor att fråga henne om känsliga saker.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Isabella Löwengrip nyligen besökte Luleå för att göra fyra intervjuer fanns han på plats vid hennes sida, redo att rycka in till hennes försvar.

“Simon är min högra hand och spindel i nätet i allt jag gör – både fyra bolag men också varumärket/all media. Under resan hinner vi gå igenom en massa annat så det blir mer effektivt att vi reser ihop. Sedan har han en motsvarade roll som ‘pressekreterare’, ibland kommer det känsliga frågor som vi inte har godkänt innan och då kan han bryta in”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

Som exempel på de känsliga frågor som inte får ställas, nämner Isabella Löwengrip frågor kopplade till ex-maken Odd Spångberg.

“Det har behövts en massa gånger (Hur mår barnen efter skilsmässan? Vad tycker du om O dejtat X?”). Inte alls relevant”, skriver hon.

Foto: IBL, Instagram

Annons