christina schollin

Vändningen – därför stoppade Christina Schollin försäljningen av huset

Christina Schollin

Christina Schollin och Hans Wahlgrens hus i Spanien skulle säljas.
Sedan kom parets vändning i beslutet.
– Vi hann ångra oss i tid, säger Christina.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan
0:45

Efter reklamen: Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

(0:45)

Slå på ljud

Många har sett det. Huset ”Casa Angel” som Christina Schollin, 85, och Hans Wahlgren, 85, pendlat till och från de senaste 20 åren. För ungefär en månad sedan bekräftade Christina att huset låg ute till försäljning.

Detta efter att Christina Schollin skadade sig i huset innan nyår. I december föll hon ner för marmortrappan i huset och skadade foten illa. Christina tvingades till en operation och kunde inte längre gå upp och ner i trappor. Paret letade istället efter en enplansvilla att bosätta sig i.

Christina Schollins hus var påväg att säljas

Mäklaren Gabriel Karleving la ut huset till försäljning och när Hänt fick tag i honom skrev han:

”Vi kan bekräfta att bostaden såldes i slutet av förra veckan. Gick väldigt snabbt och vi gjorde ett bra jobb för att hitta rätt köpare.”, skrev han då i ett meddelande till Hänt.

Försäljningen stoppades av Christina Schollin

Det har gått ungefär två månader sedan operationen och rehabiliteringen går framåt, såpass bra att Christina nu kan gå i trappor igen.

I en intervju med Aftonbladet berättar Christina Schollin att tack vare den lyckade rehabiliteringen stoppade hon försäljningen.

– Vi hann ångra oss i tid, vi tänkte om, säger Christina Schollin och fortsätter:

– Gudskelov gick det aldrig så långt till att det utväxlades handpenning och sånt där som det ska göras. Så vi hann stoppa försäljningen.

Fanns ingen anledning till försäljning

Nu när Christina återigen kan ta sig upp och ner i trapporna så ändrades hela inställningen till att sälja ”Casa Angel”.

– Då finns det ingen anledning att flytta ifrån det huset som vi bott i, i 23 år och som vi älskar över allt annat på jorden, säger hon i intervjun.

Paret är mycket nöjda över beslutet att stanna kvar i villan och slippa flytta.

– Vi är jättejättejättenöjda med vårt beslut att stanna kvar och slippa all oro och bekymmer som det skulle innebära med en flytt.

Christina och Hans är som sagt lyckliga över beslutet, något hon även visade upp på sin Instagram i samband med beskedet.

”Vi känner oss så nöjda med beslutet och njuter av att nu bara kunna ta det lugnt utan bekymmer och oro som en flytt inneburit!”, skrev hon i inlägget.

FOTO: Stefan Jerrevång/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN