Därför splittras Carola Häggkvist och dottern Zoe

Carola

Carola Häggkvist har spenderat en hel del tid med dotter Zoe Häggkvist.
Men nu berättar hon om att de kommer vara ifrån varandra ett bra tag.
Carola Häggkvist om stödet från följarna
0:46

Efter reklamen: Carola Häggkvist om stödet från följarna

(0:46)

Slå på ljud

En av Sveriges mest kända artister Carola Häggkvist, 55, syns ofta med sin dotter Zoe Häggkvist, 13. Nu under sommaren har mor och dotter spenderat en hel del tid tillsammans. Bland annat har de varit i Båstad där de tittade på Måns Zelmerlöws konsert i solnedgången vilket även Carola gästade, någon hon berättade om på sin Instagram.

Vilken fantastisk kväll på alla sätt! Tack för solen och musiken, vänner och publiken men framför allt för bästa kramen av dottern som jag fick efter att jag gästade Måns Z på hans sommar konsert på ’Papas gården’ i Båstad.”

Carolas starka ord om dottern

Hon fortsätter och berättar om dottern:

”Fullträff! Så speciellt och se när ens barn och familj ger sån naturlig och hjärtlig respons på när jag gick ut i publiken och sjöng en ny låt ( ny för mig - Lauren Daigleys ’You say’ ) och jag hör hur Zoe spontant ropar Jaaa från publiken. Jag var rörd redan innan och vågade knappt gå mot henne men tog in all kärlek i mitt hjärta.” skrev Carola efter på sin Instagram.

Carola lämnar dotter Zoe – ska iväg på läger

Dottern och mamma Carola har ett starkt band till varandra, men nu berättar hon om hur hon var tvungen att splittras från dottern då Zoe ska iväg på sommarläger.

I lördags blev det skön spontant kräft kalas hos Mia Adam & familj! Så mysigt. Lämnat Zozo på Summercamp-22 idag och ska strax in och träffa tjejgänget på årlig sommar middag i stan, då vår väninna Kiki som är bosatt i Usa är här i Sverige. Efter kyrkan igår åkte jag in till Ångbåtsbryggan och hejade en kortis på Mathias & David som hade sitt årliga White party! ( Är det sommar så är det. )


FOTO: Karin Törnblom/TT

Carola Häggkvists nyårsplaner med hemliga mannen

Se klippet här!

FRÅN FÖRSTASIDAN