ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför sover Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal inte tillsammans

15 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Anders Pilhblad Henrik Alsterdal
Det folkkära TV4-paret Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har fullt upp med sina karriärer på TV4.
Nu berättar paret om vilken tid de går och lägger sig om kvällarna och varför de inte sover tillsammans.
Annons
Så tidigt gåt kändisarna och lägger sigBrand logo
Så tidigt gåt kändisarna och lägger sig

TV4-paret Anders Pihlblad, 54, och Henrik Alsterdal, 42, är hela Sveriges favoritpar. De har varit tillsammans i 15 år och gifte sig 2012. De föll pladask för varandra under en personalfest och arbetar fortfarande på kanalen, båda två. Anders är programledare på favoritprogrammet Nyhetsmorgon och Henrik kör på för fulla muggar med succén Efter fem.

Anders har i en tidigare intervju med Hänt berättat om dagen då kärleken uppstod mellan dem och det verkar onekligen som det var menat att de skulle hitta varandra.

– Ingen av oss är särskilt förtjusta i maskerader men det var faktiskt på en maskerad det sa klick. Han var utklädd till sjöman, jag till livräddare i Baywatch, har Anders tidigare berättat för Hänt.

Annons

Valet att inte visa barnen i sociala medier

Både Anders och Henrik är aktiva med sina sociala medier och de delar gärna med sig av sin vardag där. Men något som paret däremot valt att inte dela med sig särskilt mycket av är sina barn och när de väl gör det så har paret valt att censurera deras ansikten.

Detta uppmärksammades för en tid sen av deras följare och för Hänt har Henrik berättat om beslutet.

– Det är väldigt medvetet. De är inte intresserade av någon medial uppmärksamhet överhuvudtaget. Vi har känt av lite vad det är för barn och de har inte intresset av att vara med eller synas eller höras på det sättet, så vi lägger ut bilder på dem, men aldrig när man ser deras ansikten, har Henrik tidigare berättat för Hänt om beslutet.

Därför sover inte Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal tillsammans

Paret har minst sagt olika tider i arbetet vilket kan gå ut över vardagen. Eftersom Anders är programledare i Nyhetsmorgon som börjar sändas klockan 05.45, måste han gå upp betydligt tidigare än Henrik, vars program inte börjar sändas förrän 17.00. När Hänt träffar paret på röda mattan inför galapremiären av A man called Otto, svarar de på vilken tid de går och lägger sig om kvällarna.

– Oj vet du, jag går ju upp 02.50 på morgonen, så om folk ringer efter halv nio på kvällen. Det är ju helt obegripligt, hur kan man ringa så sent?, säger Anders och Henrik tar vid:

– Jag försöker gå och lägga mig i tid men jag somnar ju sällan före kanske halv tolv, tolv. Ibland ett.

– Du är en riktig nattuggla, säger Anders.

Så du går nästan och lägger dig när Anders går upp?

– Lite så faktiskt, ibland, svarar Henrik.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons