LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Därför snackar hela världen om Benjamin – efter romansryktet med Frøya

17 aug, 2022 
Benjamin och norskan
Benjamin Ingrosso har den senaste tiden synts flitigt med en norsk influenser.
Nu visar det sig att det inte bara skrivs om duon i svensk press, utan även i utländska medier. Här är anledningen bakom!
Annons
Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja WintherBrand logo
Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

Benjamin Ingrosso har, vad allmänheten vetat om, varit singel i flera år sedan sitt uppbrott från exet Linnea Widmark.

Men under våren kunde Hänt avslöja att det verkar som att han träffat kärleken på nytt; detta då han började synas med den norska influensern Frøya Winther.

På sociala medier kan man nämligen se att Frøya har en relation till Benjamins syster Bianca Ingrosso, bonussystern Lina Björling och bästa vännen Melina Criborn. Även mamma Pernilla Wahlgren verkar ha en nära relation till den norska influensern, då hon bland annat kommenterar på hennes bilder.

”Bellisima”, skrev Pernilla på Frøyas bild, varpå hon svarade tillbaka:

”Du är helt fantastisk”, följt av ett hjärta.

Reste utomlands tillsammans

Nyligen sågs duon även vara utomlands tillsammans, med bland annat Bianca och pappa Emilio Ingrosso.

På Biancas Instagram-story kunde man då se Benjamin hålla om den norska influensern under en båtfärd och på bilderna kunde man även se hur Frøya höll en hand på hans lår. Utöver det kunde man även se hur norskan var med på middagarna tillsammans med Benjamins familj.

Norska medier rapporterar om Benjamin och Frøya

Nu är Benjamin och Frøyas relation inte bara en snackis i Sverige, utan nu rapporterar även norska Se och hör om kändisarnas umgänge.

Tidningen skriver om parets resa samt att de försökt få en kommentar om norskan, utan framgång. Att kändisarna är så mystiska och förtegna verkar helt enkelt ha blivit en snackis – man vill ju gärna veta hur relationen egentligen är.

För även Benjamin är väldigt fåordig om relationen. När Hänt frågade artisten om hur det egentligen ligger till sa han mystiskt:

– Njae, jag säger ingenting, sa han med ett skratt.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons