Därför slutade Niclas Wahgren och Mojje arbeta ihop – verkliga orsaken

Niclas Wahlgren och Mojje

Mojje och Niclas Wahlgren var en av 00-talets populäraste duon.
Plötsligt slutade de arbeta tillsammans och nu väljer Mojje att berätta vad det var som egentligen hände.
– Jag satte ju honom i skiten, säger Mojje till Aftonbladet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren
0:48

Efter reklamen: Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

(0:48)

Slå på ljud

Niclas Wahlgren, 57, och Morgan ”Mojje” Johansson, 51, var ett riktigt radarpar. Tillsammans hade de barnprogrammet Nicke & Mojje som sändes på TV4 under 2000 till 2001. Duon gjorde även musik tillsammans men plötsligt slutade de arbeta tillsammans.

Därför slutade Niclas Wahlgren och Mojje arbeta ihop – nu kommer sanningen fram

Från att varit en av 00-talets populäraste duon syntes Niclas och Mojje knappt tillsammans mer. Nu berättar Mojje för Aftonbladet om vad som hände mellan de två.

Nicke och Mojje

Nicke och Mojje. Foto: TV4

– Allt började med att vi träffades på en fest i Stockholm. Vi fann varandra och jag hade sedan några gig och undrade om han ville hänga med. Sedan skulle spela vi tillsammans i Motala och då sa arrangören att Mora Träsk hade ställt in och undrade om vi kunde spela barnlåtar. Jag sa nej, men Niclas sa att han kunde allt. Efteråt satt vi på hotellet och sa att vi båda hade Trazan och Banarne som idoler och att vi borde göra ett likadant program fast lite mer modernt. Mindre än två veckor senare hade vi en deal med TV4, säger Mojje till tidningen.

Han fortsätter:

– Det var en helt fantastisk resa, men det blev så extremt mycket. Jag hade heller aldrig stått framför en kamera och spelat teater. När allt var inspelat och klart var jag helt slut och då skulle vi åka ut på 79 spelningar. Jag blev också lite oförberett farsa då och när vi sedan var klara och TV4 erbjöd oss ytterligare år, då sa jag ”jag älskar dig Niclas, men jag pallar inte mer”.

Niclas Wahlgrens starka reaktion efter Mojjes avhopp

Det visar sig att Mojjes avhopp inte uppskattades av Niclas. Så här svarar Mojje på frågan gällande hur Niclas reagerade när han berättade om sitt beslut.

– Inte positivt. Jag satte ju honom i skiten. Men sedan klev hans syrra Pernilla in. Då var det inga ledsna miner längre och i dag förstår han mig. Niclas ringde mig för några år sedan och frågade om vi skulle göra ett 20-årsjubileum. Jag blev så sjukt glad. Men då kom pandemin och då rann det ut i sanden. Men vi har inte begravt den idén helt. Men vi är goda vänner och träffas och hänger.

Mojje har senaste åren försvunnit helt ifrån rampljuset, så här lever han idag!

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN