ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Mojje och Niclas Wahlgren relation idag – sanningen om varför de slutade jobba ihop

24 aug, 2023 
Mojje och Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgen och Mojje utgjorde tillsammans duon Nicke & Mojje men plötsligt slutade de arbeta ihop.
Nu berättar Mojje för Hänt om vad det var som hände samt hur relationen ser ut idag.
– Det hade inneburit massor av pengar och turnéer men jag kände att jag har inte så bråttom, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren, 58, och Morgan Johansson Milacki, 51, utgjorde tillsammans den populära duon Nicke & Mojje. Under 00-talet var de en given del av barnprogrammet Lattjo Lajban på TV4.

Därför slutade Mojje och Niclas Wahlgren arbeta ihop med populära tv-programmet

Men plötsligt byttes Mojje ut mot Niclas syster Pernilla Wahlgren, 55, och programmet hette då istället Nicke & Nilla. I en intervju med Hänt berättar nu Mojje vad som hände och varför han hoppade av från det populära programmet.

– Jag blev pappa där i samma veva som vi började spela in Nicke och Mojje. Och det blev så otroligt stort och så blev jag pappa från ingenstans. Då valde jag att vara pappa, för det går inte att kombinera familjeliv och karriär kände jag. Jag vet inte, det hade inneburit massor av pengar och turnéer men jag kände att jag har inte så bråttom och pengar är inte så viktigt. Så jag är glad att jag tog de tio åren och var hemma med mina killar, säger Mojje till Hänt.

Annons

Tiden inom barnprogramsbranschen ser Mojje glatt på även om han idag är nöjd att hans egna fokus ligger på rockbandet Atron.

– Det var en otroligt rolig tid och jag har levt otroligt gott på den musiken bara som Mojje. Jag och Niclas hörs ganska ofta fortfarande på ett eller annat sätt, vi har kanske små projekt i framtiden, säger Mojje.

Verkliga relationen mellan Mojje och Niclas Wahlgren idag – efter tiden isär

Det visar sig att Mojje och Niclas Wahlgren än idag är goda vänner och att dörren för en comeback inte är stängd.

– Vi är vänner absolut och det var tanken att vi skulle gjort ett 20-årsjubileum med Nicke och Mojje men så kom pandemin så det sprack ju. Vi hade nästan 70 bokade spelningar det året. Så det har vi inte lagt på is men vi får köra ett 30-årsjubileum istället men då är vi nästan 70 år men det kanske blir bra.

Har du kontakt med Pernilla också eller tog hon mest över dig?

– Det var jättebra, hon är en fantastisk artist och gjorde det jobbet jättebra. Jag är bara glad att jag fick vara en del av att skriva det programmet tillsammans med Niclas och det fortsatte bli en sådan succé. Det blev galet bra.

FOTO: TT

Annons