Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför skjuter Nassim al Fakir och Lina Hedlund på bröllopet

Lina Hedlund om frieriet och bröllopet med Nassim Al Fakir

Tidigare i år förlovade sig Nassim Al Fakir och Lina Hedlund. Paret gick därefter ut med att bröllopet skulle äga rum i sommar – men nu kommer de med ett nytt besked.

Det var hela nio år sedan Nassim Al Fakir, 41, och Lina Hedlund, 40, blev ett par. Tillsammans har de barnen Tilo, 6, och Eide, 2. Tidigare i år friade Nassim till Lina framför ett fullsatt Friends arena och SVT:s tittare som följde direktsändningen av Stockholm horse show fick se honom gå ner på knä iförd en gladiatorklädsel.

– När det gick upp för mig ville jag bara backa och jag fick panik. Det jag aldrig har varit med om händer, och det är ganska privat, men ”hej alla tiotusen människor i Friends arena” och ”hej tv-kameror”, sa Lina Hedlund efter frieriet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Efteråt hade Lina Hedlund svårt att förstå vad som precis hade hänt.

– När jag vaknade tittade jag bara på mitt finger och kunde knappt fatta det. Han är så mäktig. Wow! Han är helt fantastisk. Förstå vilken planering och vad han har fixat. Det är så jäkla fint av honom.

Lina Hedlund och Nassim Al Fakir nya bröllopsplaner

Till en början ville paret att bröllopet skulle äga rum tätt efter förlovningen, något som nu har ändrats.

– Vi förlovade oss i december och hade från början tänkt gifta oss i sommar, men nu blir det ett och ett halvt år efter förlovningen istället. Jag tror det passar lika bra.

Anledningen till att det skjuts upp är för att Lina Hedlund och Nassim Al Fakir ska få tid för att planera festligheterna.

– Vi kommer inte att gifta oss i sommar utan har skjutit upp det för att inte behöva stressa. Däremot försöker vi planera en massa roliga grejer inför det kommande bröllopet. Det ska bli kul. Jag vill göra något extra och har redan tänkt på en grej jag vill göra när vi gifter oss.

Nassim Al Fakir fortsätter:

– Jag kan tyvärr inte avslöja något av det jag tänkt göra på bröllopet än, för det är för löst fortfarande. Jag lever ju faktiskt med Lina och hon kan ändra sig. Det har jag lärt mig. Det är typ det enda jag har lärt mig, att lev ut, men var beredd på att ändra.

LÄS MER: Lina Hedlund avslöjar bröllopsplanerna med Nassim: ”Helt sjukt”

LÄS MER: Nassim Al Fakirs första ord efter frieriet i direktsändning

FOTO: TT, SVT

SENASTE NYTT!