LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nassim Al Fakirs första ord efter frieriet i direktsändning

08 dec, 2018 
AvAgnethe Alm
Nassim Al Fakir och Lina Hedlund frieri
Efter ett storslaget frieri i SVT:s direktsändning berättar Nassim Al Fakir om känslorna som nyförlovad med kärleken Lina Hedlund.
Annons

Artisten Lina Hedlund, 40, fick sig en ordentlig chock när kärleken Nassim Al Fakir, 41, överraskade med ett frieri – mitt under SVT:s direktsändning av Stockholm horse show i helgen. Utklädd till gladiator gick han ner på knä i mitten på Friends arena och frågade den stora frågan.

– Du är helt galen, skrattade Lina.

Nassim Al Fakir och Lina Hedlund har varit ett par i nio år. Tillsammans har de hunnit få två barn, men några ringar har de inte bytt med varandra – förrän nu.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Frieriet blev ingen intim och privat situation. I stället valde Nassim att göra det inför ett fullsatt Friends arena och tusentals SVT-tittare som följde direktsändningen av hästshowen.

Nassims storslagna entré

Lina Hedlund hade precis deltagit i prisutdelningen av Stjärnornas hoppning, där kända svenskar gjorde upp på hästryggen. När prisutdelningen var över hölls en förvirrad Lina kvar i arenan medan ljusen släcktes ned. Till tonerna av 2001: A Space Oddyssey rullade en gladiatorvagn in, och där bak stod Nassim Al Fakir fullt utrustad som gladiator.

Annons

– Vi har varit tillsammans nu i nio år, sa Nassim när han hoppade av vagnen och fortsatte:

– Ett tag byggde vi murar, murar som vi också krossade. Vi har också uppnått höjder vi inte trodde fanns.

Lina Hedlund kunde knappt tro sina ögon och frågade chockat:

– Men hur fan ser du ut? skrattade hon.

– Jag är romare, skrattade Nassim tillbaka och fortsatte snart:

– Lina Hedlund, jag älskar dig, vill du gifta dig med mig?

– Men skojar du…? sa hon och vrålade efter några sekunder:

– Jaaaaaa! Du är helt galen!

”Superprivat”

Efter frieriet har Nassim Al Fakir delat bilder på Instagram från ögonblicket direkt efter att frieriet hade hänt. Det är ett synbart lyckligt och upprymt par som fastnat på bild. På ena bilden ler Lina stort medan hon tar sig för pannan, som om hon inte kan tro att det var sant. Vid sidan om sig har hon en exalterad Nassim, som är så upprymd att han inte kan stå still och därför blir suddig på bild.

”Direkt efter… (superprivat inför 10 i arenan o tv..) Va händer, va hände, va är på riktigt…”, skriver Nassim Al Fakir till bilderna.

I kommentarerna möts de framtida äkta makarna av gratulationer från Nassims följare.

”Så magiskt fint!! Grattis till er båda”, skriver en.

”Du är grym. Supercoolt och riktigt bra utfört”, skriver en annan.

”Hurra för er! Ljuvligt fint”, skriver en tredje.

Annons