TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför skjuter Glenn Hysén upp bröllopet med Camilla Lendott

08 mar, 2019 
https://image.hant.se/image-4973907?imageId=4973907&width=1320&height=689
Hans & Anna Shimoda
Camilla och Glenn Hysén ska gifta sig
Glenn Hysén och Camilla Lendott ska gifta sig i år. Men allt har inte riktigt gått enligt planerna och nu väljer de att skjuta på datumet för bröllopet.
Annons

I december avslöjades det att tidigare fotbollsproffset Glenn Hysén, 59, och fästmön Camilla Lendott, 50, ska gifta sig under 2019.

– Vi har i stort sett bestämt tid och plats och det kommer att ske i Sverige, man måste tänka på sina nära och kära, sa Camilla då till Nöjesbladet.

Nu kan Hänt berätta att de kommer bli man och hustru i augusti och att platsen för bröllopet blir restaurang Jungman Jansson som ligger precis invid havet på Önnereds brygga i utkanten av Göteborg.

– Det stämmer. Bröllopet kommer också bli lite större än vad vi hade tänkt oss. Vi kommer bli nittio vuxna och tio barn. Men nu är det stopp, säger Camilla och skrattar.

Ska det bli härligt att bli fru Hysén?

– Ja, det är klart. Det är ju jättestort!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Camilla Lendott och Glenn Hyséns klädval

Exakt vilket datum det blir vill hon inte avslöja men det blir lite senare än vad de tänkt från början.

– Vi hade egentligen tänkt gifta oss lite tidigare. Men jag ska nämligen bli mormor och då tänkte vi att min dotter inte skulle behöva vara höggravid. Hon kommer nämligen vara en stor del av bröllopet.

Annons

Kommer du ha på dig en vit klänning?

– Ja. Först tänkte jag ha en babyblå klänning, men nu har jag bestämt mig för en vit. Jag har inte hittat den än, men jag vet hur jag vill ha den. Den kommer sluta nedanför knäna. Det kanske blir så att jag låter en vän sy upp den.

Och Glenn?

– Han kommer nog ha på sig en blå kostym.

Är du nervös?

– Ja, det är klart…

Glenn och Camilla träffades 2015 genom gemensamma vänner när de var på en pub för att kolla på fotboll. För snart två år sedan förlovade de sig och nu ska de alltså ta nästa steg i relationen.

– Det känns jättebra och kul!

Glenn Hysén var tidigare gift med Helena Hysén, 57, som han har tre barn med. De skilde sig 2011 efter 25 år tillsammans.

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons