LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför skilde sig Dominika och Anders Borg – bluffen: ”Inte så att jag ville skilja mig”

09 okt, 2023 
Förra året kom beskedet att Dominika Peczynski och Anders Borg ansökt om skilsmässa. Men senare hittade de tillbaka till varandra.
Nu talar Dominika ut som skilsmässan och kan även avslöja bluffen.
– Jag vill ha lite uppmärksamhet, säger hon till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jenny Strömstedts vågade fråga om skandalfesten: ”Vi kan klippa bort”Brand logo
Jenny Strömstedts vågade fråga om skandalfesten: ”Vi kan klippa bort”

Det var ett turbulent 2022 för Dominika Peczynski, 52, och Anders Borg, 55. Efter fyra år som gifta gick de ut med beskedet att de ansökt om skilsmässa.

Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid”, skrev hon då.

Dominika Peczynski och Anders Borgs tvärvändning

Men kort därefter hade paret ändrat sig. Dominika kunde då berätta att det skulle fortsätta vara ett par men inte längre vara gifta.

– Jag vill fortfarande vara ihop med honom, men inte som hans fru – utan hans tjej, sa Dominika Peczynski då till Stoppa Pressarna.

Dominika Peczynski talar ut om skilsmässan från Anders Borg – nu avslöjas bluffen

I en ny intervju med Amelia talar Dominika ut om uppbrottet och även hur hon ångrade sig direkt efter skilsmässan gick igenom.

Annons

Paret hade haft ett gräl och Dominika agerade i affekt. Hon gick in på appen domstol.se, fyllde i sitt personnummer, swishade betalningen och skrev på. Skilsmässan gick igenom på en sekund då hon och Anders hade äktenskapsförord och inga gemensamma barn.

Men dagen efter var skilsmässan ett faktum och Dominika ångrade sig. Hon vaknade upp med stor ångest och skilsmässan gick inte att ångra. För att ta tillbaka skilsmässan krävdes massa pappersarbete så paret släppte det. Dominika berättar även att hon inte ville skilja sig på riktigt.

– Efteråt sa vi båda förlåt. Jag fattar ju att han måste läsa i jobbet och han förstår att jag vill ha lite uppmärksamhet. Det var inte så att jag ville skilja mig på riktigt, säger hon till tidningen.

FOTO: Cornelia Jönsson, KNUTSON PETER/Aftonbladet

Annons