LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dominika Peczynski om bebislyckan – efter skilsmässan från Anders Borg

04 apr, 2023 
Dominika
En bebis har tillkommit i Dominika Peczynskis familj.
På Instagram visar hon upp den stora lyckan efter att hennes ex Yoav Bartal fått barn.
”Så söt bebis”, skriver Dominika till en bild på sig och barnet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nina Gunke om tunga sjukdomsbeskedet: ”Helt hysteriskt”Brand logo
Nina Gunke om tunga sjukdomsbeskedet: ”Helt hysteriskt”

Dominika Peczynski, 52, och Anders Borg, 55, hade ett turbulent 2022. Efter fyra år som gifta kom plötsligt beskedet att makarna skulle skiljas. Det var under sommaren som Dominika gick ut med skilsmässan på sin Facebook.

Anders Borg och jag har gemensamt idag ansökt om skilsmässa. Eftersom vi inte har hemmaboende barn tillsammans så träder äktenskapsskillnad i kraft utan betänketid”, skrev hon då.

Dominika Peczynski och Anders Borgs återförening efter skilsmässan

– Jag vill fortfarande vara ihop med honom, men inte som hans fru – utan hans tjej, sa Dominika Peczynski till Stoppa Pressarna.

Annons

Sedan dess har kärleken sprudlat, på sociala medier har Dominika visat upp lyckan med Anders. Dominika och Anders har inga gemensamma barn, men båda har barn sedan tidigare relationer. Dominika har två barn med Claes Bari och Yoav Bartal, och Anders har tre barn med ex-frun Susanna Ölander Borg.

Dominikas stora bebislycka – visar upp på Instagram: ”Lillebror”

I ett nytt inlägg på Instagram visar nu Dominika upp den stora lyckan för familjen – de har nämligen fått ett tillskott.

”Min son Harry 11 år har fått en lillebror - Ruben - genom sin far Yoav och Yoavs partner Leone. Så söt bebis. Eftersom Ruben är min Harrys lillebror på den gemensamma pappans sida så vill jag claima något slags ägarskap i nya Bebis Ruben AB. Kanske 12,5%.Sedan en lämplig titel för för det lilla barnet gentemot mig, som ju ändå är hans brorsas mamma. Faster Dominika blir väl bra? Tror Mamma Leone, pappa Yoav och bonuspappa, alltså farbror Anders, tycker att det funkar”, skriver hon på Instagram till en bild på sig och bebisen.

FOTO: TT

Annons