ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför ska inte Jenny Alversjö och kärleken Anders Bernunger fira jul tillsammans

28 nov, 2022 
JENNY ALVERSJÖ, ANDERS BERNUNGER
Det är nästan exakt två år sedan som Jenny Alversjö flyttade ihop med sin kärlek Anders Bernunger. Men nu tvingas de vara isär.
– Min sambo kommer åka ner till Skåne, berättar Jenny för Hänt.
Annons
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstilBrand logo
Jenny Alversjö om jobbet på Nyhetsmorgon – Det är en livsstil

Nyhetsmorgon-profilen Jenny Alversjö, 48, är en svenska folkets absoluta favoritprogramledare. Många tittare tycker att hon är ett riktigt proffs på att intervjua eftersom hon är så lugn och saklig samtidigt som hon är empatisk och snabbtänkt.

Jenny har jobbat på TV4 i snart 20 år och verkar trivas som fisken i vattnet både i rollen på Nyhetsmorgon men även med kollegorna. Över lag pratar "Nymo"-profilerna alltid väldigt gott om varandra och de verkar ha väldigt kul på jobbet.

Men speciellt nära är Jenny med kocken Erik Videgård, 62, och nästan alltid när det är hon som sänder morgonshowen är det Erik som står för matlagningen.

– Han inspirerar mig till att laga ännu bättre mat i vardagen. Erik har varit en otrolig person för mig privat!, har hon tidigare sagt till Expressen.

Annons

Jenny Alversjös sambobesked med pojkvännen Anders

Som journalist är Jenny väldigt öppen och är inte rädd för att ställa vassa frågor, men när det kommer till privatlivet är hon desto mer återhållsam. Speciellt när det kommer till sambon Anders Bernunger, 45.

Det var i oktober förra året som hon delade en bild på Instagram och berättade att hon funnit kärleken.

”Här är han. Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär”, skrev hon då.

Strax efter det drabbades Jenny av en hjärnblödning och kärleken sattes på prov. Det visade sig då att Anders var ett fantastiskt stöd och fanns där i vått och torrt och stöttade sin Jenny. Men detta är inte det enda som hänt i parets kärlekssaga.

För nästan exakt två år sedan tog de nästa steg i relationen och blev sambos!

Därför splittras Jenny och pojkvännen Anders

Men nu står snart julen för dörren och lever man i en bonusfamilj sker det lite då och då att man splittras. Exakt detta är nu fallet för Jenny och Anders.

När Hänt träffar Jenny på premiären av långfilmen Länge leve Bonusfamiljen berättar hon att julen kommer att firas på olika ställen.

– Nej, min sambo kommer åka ner till Skåne till sin familj men jag kommer fira med min familj. Sedan så firar jag nog i Åre, där min syster bor, i mellandagarna. Så lite ledig kommer jag vara, förklarar Jenny för Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jennifer Iversen

Annons