Därför sänds inte Bonde söker fru – då kommer programmet tillbaka

Mats i Bonde söker fru 2020 och Linda Lindorff

TV4/TT
Under onsdagen skulle bönderna i Bonde söker fru avslöja vilka brevskrivare som får följa med till gården – så blir inte fallet.
Nu berättar TV4 varför programmet inte kommer att sändas.

I hela 15 säsonger har TV4-succén Bonde söker fru sänts. Linda Lindorff har funnits med från start och är år efter år en hejare på att hjälpa bönderna på traven med att våga öppna upp och känna känslor.

Med Lindas hjälp har det blivit både bröllop och barn kort efter att hon lämnat gårdarna runtom i Sverige.

Bönderna är i full gång med kärleksjakten

I den nya säsongen som just nu går på tv får TV4-tittarna följa Mats Thomsson, 54, Pontus Mikaelsson, 35, Erik Parai Arnesson, 25, och Patrik Fernlund, 32. Jakten på kärlek har precis kommit igång och spänningen är nu olidlig.

Inte nog med Bonde söker fru så sänds även sidoprogrammet Kärlek åt alla på TV4 play. Där möter vi Erik Bolang, 30 och Linn Regild, 28, som dejtar brevskrivare för fullt under en intensiv vecka på Siggesta gård, utanför Stockholm.

Tidigare var även Erik Carlsson, 39, med i programmet men efter att inte känt någon koppling till någon av brevskrivarna beslutade han sig för att hoppa av programmet.

TV4:s svar om stoppade Bonde söker fru

Under onsdagskvällen skulle det egentligen vara dags för bönderna i Bonde söker fru att avslöja vilka brevskrivare de vill ta med sig hem till gården. Men så blir inte fallet för nu meddelar TV4 att det inte blir något Bonde söker fru den här veckan.

Det stämmer att det är uppehåll idag på grund av en landskamp i fotboll. Nästa vecka är vi tillbaka som vanligt med ett avsnitt av både Bonde söker fru och Kärlek åt alla. Inga dubbla avsnitt alltså utan vi kör på som vanligt efter pausen”, skriver Paulina Bånge, pressansvarig för programmet i ett meddelande till Hänt.

Linda Lindorff om framtiden för Bonde söker fru – jorden runt

Trots att Linda har programlett hela 15 säsonger så har hon inte tröttnat. Att hjälpa bönderna att finna den stora lyckan är nämligen något som hon brinner för.

I våras hade en ny variant av programmet premiär, nämligen Bonde söker fru – jorden runt. I detta program fick tittarna följa med Linda utomlands då hon hjälpte svenska bönder, bosatta världen över med att finna kärleken.

Nyligen avslöjade Linda att det blir en säsong två och att denna redan har börjat spelas in. Men plötsligt tvingades inspelningarna avbrytas, vilket ledde till att Linda nu har ledig tid tillsammans med familjen.

Bonde söker fru sänds onsdagar 20.00 på TV4 och TV4 play.

LÄS OCKSÅ: Alla fick lämna gården – efter coronalarmet i Bonde söker fru 2020

Senaste nytt