LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknades Gift vid första ögonkastet-Idas familj på bröllopet

05 jun, 2023 
GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET
Arvid och Ida gifte sig vid första ögonkastet i SVT:s populära dejtingserie.
Men Idas familj saknades på bröllopet, här är anledningen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid StarkBrand logo
30 sekunder under press med Gift vid första ögonkastet-Arvid Stark

Det börjar dra ihop sig i årets säsong av Gift vid första ögonkastet och tittarna har verkligen fått lära känna paren vid det här laget. I förra avsnittet fick vi se när paren skulle umgås i grupp och träffa varandra för första gången. Experterna ser momentet som ett otroligt bra sätt att se var man står i sin relation, när man ser hur andra par har det.

I vanlig ordning får vi följa åtta modiga deltagare som valt att gifta sig med någon som de aldrig har träffat förut. Paren består av Arvid, 34, & Ida, 35, Agust, 32, & Caroline, 32, Fredrik, 32, & Stina, 31, samt Alexander, 40, & Lina, 37.

När Hänt träffar Arvid berättar han om den stora dagen när han gifte sig med Ida.

– Det blev så himla starkt och verkligt för oss, jag var inte alls beredd på det, säger han till Hänt.

Annons

Arvids problematik med Ida: ”Då kom Kerstin”

Arvids och Idas bröllop blev sagolikt på många sätt och vis. Först och främst så kom ju Arvid inridandes på en vit häst och i efterhand har Ida sagt att hon blev kär i honom vid första ögonkastet.

Kemin mellan Arvid och Ida gick rakt igenom tv-rutan och vigseln avslutades med en kyss. Sedan dess har mycket hänt och tittarna har fått se hur deras relation bara växer sig starkare och starkare.

I förra avsnittet började dock en obehaglig känsla komma för Arvid, nämligen att Ida får ett alterego som heter Kerstin när hon blir full.

– Det med alkohol är en viktig sak för mig för det är också en värderingsfråga. Om man dricker på ett sådant sätt att man misshandlar sin kropp så tycker jag det är väldigt oattraktivt så det var nog därför jag fick en avsmakskänsla; “Nu sups det liksom”, förklarar han i det senaste avsnittet.

Därför saknades Idas familj på bröllopet

Men tillbaka till bröllopet. Arvid hade hela sin familj på plats, men Idas familj var i en liten mindre skala.

Annons

– Alltså alla mina var på bröllopet, mamma och pappa och syrran, min närmsta familj. Och min mormor var ju där och i princip alla mina närmsta vänner, det var en av närmsta mina vänner, Johan, tyvärr som inte kunde komma. Men annars var alla mina där, säger Arvid till Hänt och fortsätter:

– Men inte Idas föräldrar, de var ju inte där. Det var ju så speciellt för de ville ju inte vara med på tv, så jag fick ju inte träffa mina svärföräldrar varken på bröllopet eller under sommaren för det blev aldrig tid att åka upp till Norrland för det är där de bor ju.

Arvid berättar att Ida trots allt hade viktiga personer på plats.

– Men annars hade ju Ida viktiga personer i hennes liv, de fanns ju där.

Hänt har sökt Ida för en kommentar.

FOTO: SVT

Annons