Oliver Ingrosso och Zoe visar upp nya familjemedlemmen – bilden avslöjar

05 jun, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Zoe Faye Brown och Oliver Ingrosso
Oliver Ingrosso väntar barn med tillsammans med sin flickvän Zoe-Faye Brown.
Nu visar familjen upp det nya nytillskottet i familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Olivier Ingrosso, 33, bekräftade i april att han för första gången ska bli pappa. Något han då berättade i podden Inga beiga morsor.

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag vet inte om det har slagit in ännu, ordentligt, sa Oliver och fortsatte:

– Jag är skitglad ja, men jag tror inte att det har slagit in än helt och hållet heller, jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB, sa han då.

Pernilla Wahlgren visar upp nya familjemedlemmen

Tillsammans med sin flickvän Zoe-Faye Brown, 29, kommer paret inom kort att bli föräldrar. Även om barnet ännu inte är här så har nu Olivers mamma Pernilla Wahlgren, 55, hintat om ännu om ett nytt tillskott i deras lilla familj.

På sin Instagram Story har Pernilla lagt ut en video där man ser henne som Oliver bredvid en liten chihuahua som springer runt i gräset.

Annons

Hon skriver även i ett inlägg:

”Välkommen, världens gulligaste lilla nya familjemedlem!!! Ingen bebis ÄN… Men Oliver & Zoe har skaffat en liten ny hundvalp!!! Såå söt!! Spontan Familjelunch i dag på Ollis restaurang , där jag åt den GODASTE chèvre Salladen! Och ALLA ville gosa med lille Chewie”

Pernilla Wahlgrens bild
En liten chihuahua
Pernilla Wahlgrens bild
Den nya familjemedlemmen.

Det händer mycket roligt i familjen Wahlgrens värld nu och när Oliver hade meddelat att han skulle bli pappa skicka hon även en grattishälsningar till sin son inför det födelsen på sin Instagram.

”Tänk att min förstfödda- min älskade älskade Oliver Ingrosso ska bli PAPPA…!!! Och att jag ska få bli NONNA/ Farmor…!!!,, ”skrev hon och fortsatte:

Annons

”Nu har Olli vuxit upp till en varm, kärleksfull, omtänksam och trygg vuxen man. Och en sak är säker. Olli kommer bli VÄRLDENS bästa pappa, och den här lilla bebisen kommer bli TOKÄLSKAD av oss alla!!! Är så otroligt glad för er skull älskade Oliver & Zoe!!!Vilken OTROLIG RESA ni har framför er…!”

Därför vill Oliver Ingrosso inte synas offentligt

Även om Oliver syns i videon och även på Pernillas Instagram brukar han inte synas lika flitigt som de övriga i hans familj på diverse tillställningar och i tv-program. I en intervju Oliver gjort med P4 Extra har han tidigare berättat om sin illvilja att synas.

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig, sa han då.

FOTO: Privat/Charles Hammarsten/TT

Annons