LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknas familjen på Pernilla Wahlgrens stora dag

19 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Pernilla Wahlgren, Christina Schollin, Hans Wahlgren
När humorföreställningen Peter Pan går åt helvete nyligen hade premiär fylldes Cirkus med vänner till ensemblen.
Men Pernilla Wahlgrens familj lyser med sin frånvaro på den stora kvällen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

Mångsysslaren Pernilla Wahlgren, 55, har många strängar på sin lyra och är ständigt aktuell med nya projekt. För bara några veckor sedan avslutade hon sin turné med humorföreställningen Pernilla Wahlgren har hybris, efter 210 föreställningar.

Ingen rast och ingen ro för Pernilla, nu när Hybris är över var det dags att hoppa på nästa stora projekt. Som är humorshowen Peter Pan går åt helvete, där hon spelar Tingeling, Fru Darling, Lisa och Tigerlilja. Vid sin sida av scenen har hon folkkära komiker som David Batra, Per Andersson, Clara Henry och Ola Forssmed.

Vännerna var på plats för att stötta Pernilla på premiärdagen

Förväntningarna på föreställningen inför premiären har varit skyhöga och många skratt utlovas. När Hänt tar tempen på röda mattan inför premiären av föreställningen på Cirkus berättar kändisarna vad de förväntar sig av kvällen.

Annons

– Jättehöga, jag har höga förväntningar på att det ska bli kul och att det ska bli galet. Jag har hört att det ska bli riktigt galet, så det hoppas jag!, säger radioprogramledaren Gry Forssell.

Även Karl-Fredrik Gustafsson och fästmannen Petter Kjellén var på plats under premiärkvällen.

– Jättekul, säger de i kör och Karl-Fredrik fortsätter:

– Vi hoppas att vi ska få skratta jättemycket.

Pernillas goda vän och före-detta svägerska Jessica Wahlgren var på plats under kvällen med maken Magnus och vänner, för att stötta Pernillas stora premiärkväll.

– Helt underbart! Jag har ju längtat! Det här är ju första grejen Pernilla gör som jag inte har varit med och sminkat bakom så jag har ju inte sett någonting, säger Jessica.

Därför saknas familjen på Pernilla Wahlgrens stora dag

Även Pernillas lillebror Linus Wahlgren, 46, var på plats under kvällen med sin son Colin för att visa sitt stöd till både Pernilla och vännerna som är med i ensemblen.

Annons

– Det känns kul! Både syrran och halva kompisgänget står på scen, säger Linus

Men Linus verkar vara den enda som är på plats från familjen. Resterande familj är nämligen inte på plats. Linus berättar för Hänt att föräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgren dessvärre inte kunde medverka under kvällen.

– De här blommorna är från mamma och pappa, de kunde inte komma så de får jag överlämna, säger Linus.

Anledningen till föräldrarnas frånvaro är på grund av att Christinas fot inte läkt efter olyckan hon råkade ut för i vintras.

– Hon är fortfarande gipsad, säger Linus.

Varför barnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo inte var på plats under premiären är fortfarande oklart. Även fästmannen Christian Bauer saknas under kvällen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons