Därför saknas doktor Mikael – tvingas ställa in efter händelsen med Lotta Engberg

Mikael och Lotta

The island har börjat lida mot sitt slut – men i sista avsnittet är inte Mikael Sandström med.
Här är anledningen bakom!
0:58

Efter reklamen: Tre snabba frågor med Mikael Sandström

(0:58)

The island är ett helt nytt tv-program som kommit till Sverige. Det hela går ut på att det är flera kändisar som blir placerade på en ön i Karibien. Tillsammans med tre kameramän ska de klara sig helt själva – trots de många jobbiga hinder som de stöter på.

En av deltagarna är Magdalena Graaf, som berättat en del om programmet på sin blogg. Bland annat nämnde hon att de faktiskt har walkie-talkies, vilket inte syns i programmet.

”Vi hade en Walkie-talkie att kontakta ett säkerhetsteam på en annan ö, om något hände.”, avslöjar hon på bloggen.

Dr Mikaels bästa dejtingtips: "Lyssna för fan"

Se klippet här!

Magdalena Graafs ord om okända dramat

Hon berättar även på bloggen att de fått instruktioner om att vara försiktiga efter klockan 17.00. För efter klockan 19:00 på kvällen fanns det ingen hjälp att få.

”Efter 19 får inga flygplan lyfta i Panama. På grund av all smuggling från Colombia. SÅ vi fick inte skada oss, då inga akutplan kunde hämta oss, och köra till sjukhuset.”, förklarar Magdalena.

De fick inte heller röra några paket, som man kunde hitta enligt Magdalena.

”En VIKTIG regel var att ALDRIG öppna paket som flöt i land på stranden. Det är bland annat så kartellen smugglar sina droger. Paketen flyter i land och fiskare för vidare.”, skriver Magdalena och fortsätter:

”Rätt hög risk att bli mördade på plats om man skulle börja leka julafton. Läskiga män kom till ön i båtar vid flera tillfällen. Då var vi tvungna att ringa säkerhetsteamet.”

Pernilla ryter ifrån – efter Benjamins elaka kommentar

Därför saknas doktor Mikael i sista avsnittet

Nu har programmet lidit mot sitt slut och i säsongsavslutningen samlas alla deltagare för att prata om vad de genomgått. Men en färgstark person som saknas är Mikael Sandström. Han får istället delta via videolänk.

– Jag kan inte vara med för jag ska ut på en ö, säger Mikael via videolänken till de andra som sitter samlade på en restaurang.

Han förklarar att han ska utomlands med sin flickvän Lotta Engberg.

– Jag ska till Kreta idag. Det blir väl inte så mycket med att göra upp eld, utan mer dra upp korkar tror jag.

Mikael Sandströms ord om äventyret

Trots att Mikael bara är med på videolänk så vågar han ändå ta för sig och prata inför sina vänner. Han berättar hur han upplevde äventyret – samt hur hans insektsbett blev kvar långt efter vistelsen på ön.

– För mig tycker jag det har gått väldigt bra att acklimatisera mig igen. Det var som en bubbla det där, som ”har det verkligen hänt?”

– Men när jag badade bastu, då kände jag att jag hade fem myggbett kvar på arslet och då kom jag på igen att ”juste”, säger han och skrattar.

SENASTE NYTT!