LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bluffen i The island – nu avslöjas sanningen bakom kulisserna

05 mar, 2022 
MAGDALENA GRAAF, MIKAEL SANDSTRÖM
The Island har blivit ett otroligt populärt program och spänningen är olidlig när deltagarna ska göra farliga saker. Nu avslöjar deltagaren Magdalena Graaf ett och annat om vad som hände bakom kulisserna.
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

The island är ett helt nytt tv-program i Sverige och på ön i Karibien befinner sig åtta modiga svenska kändisar. Tillsammans med tre kameramän ska de klara sig på den öde ön.

När de kom till ön hade de varken mat eller några andra förnödenheter med sig. Några få liter vatten kunde de frakta med sig men det räckte inte speciellt länge och deltagarna insåg snabbt att de måste hitta en vattenkälla.

I det senaste avsnittet gör Magdalena Graaf, 45, och Maria Montazami, 56, den fantastiska upptäckten och hittade ett vattenfall på ett berg. Glädjen var total. Det som också stod på tapeten var att fånga en krokodil för att få lite protein och nu återstår att se hur det gick på den fronten.

Bluffen på The island – Magdalena Graaf avslöjar

Med tanke på att deltagarna är i denna farliga miljö med massa farliga djur och giftiga växter är det många som ifrågasatt säkerheten. I ett blogginlägg berättar nu Magdalena Graaf detaljer om hur de gick till väga om de faktiskt skulle behöva akut hjälp.

Annons

Som tv-tittare är detta ingenting man får se, men nu avslöjar Magdalena att de faktiskt hade chansen att kommunicera om så skulle behövas.

”Vi hade en Walkie-talkie att kontakta ett säkerhetsteam på en annan ö, om något hände.”, avslöjar hon på bloggen.

Däremot var det noga att man inte skulle använda vassa verktyg och skada sig efter klockan 17. För efter klockan 19:00 på kvällen fanns det ingen hjälp att få.

”Efter 19 får inga flygplan lyfta i Panama. På grund av all smuggling från Colombia. SÅ vi fick inte skada oss, då inga akutplan kunde hämta oss, och köra till sjukhuset.”, förklarar Magdalena.

Magdalena Graaf avslöjar farliga händelserna på The island

Det verkar ha varit en hel del drogsmuggling i närheten av ön som deltagarna befann sig på. Eller om det rent av pågick drogsmuggling på ön under tiden som deltagarna var på plats, enligt vad Magdalena skriver.

”En VIKTIG regel var att ALDRIG öppna paket som flöt i land på stranden. Det är bland annat så kartellen smugglar sina droger. Paketen flyter i land och fiskare för vidare.”, skriver Magdalena och fortsätter:

”Rätt hög risk att bli mördade på plats om man skulle börja leka julafton. Läskiga män kom till ön i båtar vid flera tillfällen. Då var vi tvungna att ringa säkerhetsteamet.”

FOTO: DISCOVERY+

Annons