TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Dennis i Robinson-finalen – dramat som tittarna inte får se

28 maj, 2023 
Dennis i Robinson 2023
Dennis Boelius skulle suttit som publik under finalen av Robinson 2023.
Men bara dagar innan finalen skickade produktionen hem honom från Malaysia efter ett rånförsök.
– Det var en incident på en nattklubb.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-finalisten om första mötet med deltagaren – sjuka händelsen: ”Kopiöst dålig”Brand logo
Robinson-finalisten om första mötet med deltagaren – sjuka händelsen: ”Kopiöst dålig”

Dennis Boelius, 43, skulle varit en av deltagarna som satt som publik under finalen av Robinson 2023. Men nu kan Hänt avslöja att han blev hemskickad från Malaysia, bara dagar innan finalen.

Efter att deltagarna fått lämna programmet checkade de alla in på ett hotell, detta inför att de skulle sitta som publik under finalen.

Robinson-Dennis Boelius blev hemskickad efter rånförsöket

För Dennis del skedde plötsligt en dramatisk händelse som ledde till att produktionen satte honom på första bästa plan hem.

– Det var en incident på en nattklubb. De andra drog hem till hotellet men jag och Marcus fortsatte att festa. Sen blev jag på pickalurven och Marcus ville dra hem han med. Jag tänkte då inte på de gyllene reglerna som fanns med att vi inte fick vara ensamma. Det var en säkerhetsgrej så vi skulle alltid vara två stycken men jag tänkte inte på det för jag stod och dansade, säger Dennis till Hänt och fortsätter:

Annons

– Sen när jag gick ut så stod det ett gäng grabbar och nästintill väntade på en. De ville ha lite värdesaker av mig då så de hoppade på mig och kastade in mig i en liten bil. Jag lyckades kasta mig ut från bilen. De jagade mig men sen försvann de och jag försökte ta mig till mitt hotell.

Händelsen togs på högsta allvar av produktionen som direkt gjorde en krisåtgärd.

– När jag väl kom tillbaka till hotellet och berättade vad som hade hänt då sa de att för din egen säkerhets skull, vi kan inte garantera den så vi blir tvungna att skicka hem dig lite tidigare, så fort som möjligt. Det var en sjuk incident och jag var mest chockad.

Så du missade då hela finalen, hur kändes det?

– Ja, jag skulle egentligen ha varit med.Det var tråkigt som fan för jag missade efterfesten. Jag fick också resa hem ensam medan de satt i hela gäng på flyget.

TV4:s drag efter chockerande händelsen – tillsatte psykolog

Efter händelsen har TV4 sett till att Dennis fått hjälp att prata om vad som hänt. Dennis var även involverad i ett drama på Gränslandet där han och Zeki Demir, 46, hamnade i bråk.

– Pyskologen kanske hör av sig en gång i veckan. Först efter Zeki-grejen och sen det här på nattklubben. Det var han som var på vår slutcasting också.

Hur tycker du att det har varit att du fått den hjälpen?

– Det har varit skitbra för jag hade en lite rörig resa.

Hänt har sökt TV4.

FOTO: TV4

Annons