christina schollin

Christina Schollin saknas – sanningen bakom plötsliga frånvaron

CHRISTINA SCHOLLIN, PERNILLA WAHLGREN

Christina Schollin har lyst med sin frånvaro under familjen Wahlgren/Ingrossos senaste träffar.
Här är anledningen!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan
0:45

Efter reklamen: Så mår Christina Schollin idag efter otäcka olyckan

(0:45)

Slå på ljud

Christina Schollin, 84, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och skådespelerskor. Förra året gjorde hon dessutom comeback på Dramaten i rollen som Drottningen i Shakespeares Macbeth. Sedan dess har hon hyllats enormt för sin insats och allt har gått som på räls.

Fram tills i vintras, strax innan jul, då hon föll nerför en trappa vid huset i Spanien. Sedan flera år tillbaka har Christina och maken Hans Wahlgren, 84, haft ett semesterboende i Nerja, utanför Málaga i Spanien.

Det hela resulterade i operation och rullstol för Christinas del.

Dubbla tragedierna med Christina och Theo

Vid ungefär exakt samma tidpunkt som Christinas besök på akuten blev det även ett sjukhusbesök för barnbarnet Theo Wahlgren, 16, – dubbla tragedier för Pernilla Wahlgren, 55, med andra ord.

– Tyvärr är inte allt glädje och kul, det har faktiskt skett två tråkiga saker i familjen och sådan otur att min kära mor har ramlat i Spanien, hon skulle gå ner för sin stentrappa till vardagsrummet, sa Pernilla i sin podd Wahgren & Wistam:

– Hon har brutit foten på tre ställen och har varit på sjukhus och har fått den gipsad men hon måste opereras för det är tre benbrott så det kommer liksom inte läka ihop sig av sig själv.

Det visade sig att Theo också hade brutit benet.

– Dagen efter ringer Jocke och säger att Theo har halkat och vi är på sjukhus. Den är röntgad och han har brutit foten, sa Pernilla då.

Därför saknas Christina Schollin på Theos firande – sanningen bakom frånvaron

Sedan dess har mycket hänt och både Theo och Christina är på benen igen, men trots det så lyser Christina nu med sin frånvaro. Det hela beror på att Theo fyller 16 år och det firas tillsammans med syskonen Bianca Ingrosso, 28, och Oliver Ingrosso, 32, samt mamma Pernilla och hennes pojkvän Christian Bauer, 57.

Pernilla har nu lagt upp några bilder på Theo för att uppmärksamma hans dag, då kommer Christina med en kommentar.

”Åhhh - vilken bild-serie. Grattis till Theo och så underbart att ni samlades alla och gratulerade honom! Älskar er alla”, skriver hon till Pernilla.

På sin egen Instagram avslöjar Christina nu varför hon inte är på plats. Hon är nämligen i Spanien-huset tillsammans med Hasse och andra vänner.

”Tack kära vännerna Elisabeth Fallai och Peppe för den fantastiska lunchen ni bjöd på på Bruxells restaurant för era Nerja-vänner! Så härligt att ni hälsar på oss här i vårt paradis”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN