Därför saknas Anna Brolin i Efter fem på TV4

Anna Brolin

Anna Brolin brukar styra skutan i Efter fem under torsdagar och fredagar.
Men denna vecka syns hon inte till. Här är anledningen bakom hennes frånvaro!

För mer än 2 år sedan började Efter fem att visas på TV4. Sedan dess har tittarna fått se aktualitetsprogrammet varje vardagseftermiddag, under ledning av bland annat Tilde de Paula Eby, Axel Pileby, Henrik Alsterdal och Anna Brolin.

Till en början var det inte tänkt att så många skulle vara programledare, men eftersom Tilde även har andra uppdrag på kanalen har gänget blivit större med tiden för att hon ska orka jobba så mycket som hon gör.

– Det var aldrig tänkt att jag skulle köra det fem dagar i veckan resten av mitt liv. Det är för mycket, sa Tilde i podcasten Nemo möter en vän.

OH! Dit flyttar Penny och Douglas

Anna Brolin leder Farmen

Förra året fick Anna brolin även äran att ta över som programledare för Farmen, efter att Paolo Roberto kickades.

– Jag hoppas kunna sätta min egen prägel på programmet och vara med och bidra till att årets deltagare får en härlig och spännande sommar, sa Anna i samband med att nyheten blev känd, sa Anna då efter att det stod klart att hon skulle bli den nya programledaren.

Därför saknas Anna Brolin i Efter fem

Anna har helt enkelt två jobb just nu på kanalen – då Farmen spelas in i detta nu. Så om tittarna undrar vart Anna är idag, då hon egentligen ska vara med i Efter fem, saknas hon för att hon är iväg och spelar in det andra programmet.

På Instagram visar Anna en bild från inspelningsplatsen.

”I skogen igen”, skriver hon och taggar Farmen.