svt

Därför saknas Amanda Lindh i rollen som Bianca i Länge lever Bonusfamiljen

Amanda Lindh.

Länge lever Bonusfamiljen har gjort succé.
Men efter premiären av filmen har frågan väckts på nytt igen.
Varför saknas Amanda Lindh i filmen?

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så fick Frank Dorsin rollen i Bonusfamiljen – har sin pappa Henrik att tacka
0:51

Efter reklamen: Så fick Frank Dorsin rollen i Bonusfamiljen – har sin pappa Henrik att tacka

(0:51)

Slå på ljud

Bonusfamiljen gjorde premiär 2017 på SVT och blev då en stor tittarsuccé hos hela svenska folket. Nu fyra säsonger senare är det fortfarande en stor favorit.

I dramaserien får vi lära känna de olika karaktärerna som försöker få ihop vardagspusslet tillsammans i den moderna familjekonstellationen med barn på olika håll, bonusbarn, nya partners och ex från sina tidigare relationer.

Det dyker upp flera bekanta ansikten i serien, bland annat kan vi se Petra Mede, Erik ”Jerka” Johansson, Vera Vitali, Fredrik Hallgren, Frank Dorsin och Amanda Lindh som intar rollerna som familjemedlemmar i serien med flera.

Amanda Lindh saknas i filmen Länge lever Bonusfamiljen

Efter de fyra succésäsongerna av Bonusfamiljen blev serien till film, 2022 hade filmen premiär på bioduken, nu har den släppts på streamingtjänsten Netflix.

Nu toppar Bonusfamiljen-filmen listorna på streaming tjänsten och frågan har då väckts på nytt igen efter den stora succén, varför saknas dottern Bianca i filmen?

Rollen Bianca spelas av skådespelaren Amanda Lindh, 23, som under den senaste tiden slagt igenom stort i flera populära filmer och serier och har nu gjort roller i bland annat Zebrarummet, Feed, Karusell och Lyckoviken.

Därför saknas Amanda Lindh i Bonusfamiljen-filmen

Amandas roll Bianca är dotter till Lisa och Martin i Bonusfamiljen. I serien har Martin och Lisa även sonen Eddie tillsammans som spelas av Frank Dorsin.

När Hänt kontaktade Frank för att fråga om varför hans syster i saknades i filmen ”Länge leve Bonusfamiljen” svarade han ovetandes.

”Det är faktiskt en fråga vi i casten har ställt men har inte riktigt kommit fram till något. Vet faktiskt inte. De var riktigt synd.”, skriver Frank till Hänt.

Även Biancas pappa Martin som spelas av Fredrik Hallgren i serien hade ingen aning om varför Amanda Lindh saknades i rollen som hans dotter i succéfilmen.

”Vet faktiskt inte varför, du får fråga produktionen eller manusförfattarna.”, skriver Fredrik Hallgren när han får frågan.

När producenten Anna Anthony fick frågan om frånvaron svarade hon:

”Tyvärr fick vi välja bort flera karaktärer som vanligtvis är med i serien och har egna linjer till förmån för att filmen fokuserar på Lisa och Patrik och deras relationshistoria. Amanda Lindhs karaktär Bianca fanns med i en större familjescen men tyvärr kunde hon inte medverka på grund av en annan inspelning. Samma sak gällde också Nour el Refai som inte heller hade möjlighet att medverka i den scenen pga andra åtaganden.”, skriver Anna.

Även manusförfattaren Moa Herngren ger svar på Amandas frånvarande.

”I långfilmen fördjupade vi oss i Lisa och Patriks relationshistoria på ett sätt som inte gav oss möjlighet att ge andra karaktärer samma typ av linjer och historier som vi vanligtvis ser i tv-serien. Amanda var tänkt att vara med i en större familjescen men tyvärr kunde hon inte pga andra åtaganden.”, skriver Moa.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN