LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom vännens frånvaro – nu avslöjas det: ”Jag har..”

15 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist fyllde nyligen 57 år och det firades med pompa och ståt.
Men det var en person som saknades på firandet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

Under lördagens avsnitt av Vilket liv! var det dags för hela Sveriges Carola Häggkvist, 57, att hyllas för sina enastående prestationer i sin 40 år långa karriär.

Det var ett program fyllt med nostalgi, skratt och en överväldigad Carola som blir hyllad av personer som står henne nära och personer som varit viktiga i hennes karriär. Bland annat sjunger Lasse Holm öppningsnumret Främling, med en text omgjord att passa Carolas karriär.

Även Bert Karlsson, Danny Saucedo och sångerskans två barn, Zoey Häggkvist och Amadeus Söögard dök upp på Oscarsteatern.

Därför saknades nära vännen på Carolas firande

Men det är inte det enda firandet som Carola stått i centrum i på senaste. Hon fyllde nämligen år nyligen, vilket firades med dunder och brak.

Annons

På Instagram uppdaterade artisten flitigt om det stora födelsedagsfirandet och det var en uppsjö av familj och vänner på plats för att gratulera den nyss fyllda 57-åringen. Bland annat var ex-pojkvännen Jimmy Källström på plats och skålade för födelsedagsbarnet.

Men det var en person som står Carola nära, som saknades. Nämligen hennes före detta danspartner Tobias Karlsson. Vännerna fann varandra i Let's dance 2021 och har hållit kontakten sedan dess.

Till Hänt kunde Tobias berätta varför han inte var på plats under födelsedagsfirandet och anledningen var helt enkelt att han inte var i Stockholm vid tiden för festen.

Jag har varit på jobbturné i Skåne så har firat Carola digitalt”, skriver Tobias till Hänt följt av flera röda hjärtan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons