benjamin ingrosso

Därför saknades Benjamin Ingrosso i Nyhetsmorgon

Benjamin Ingrosso

Nyligen var Benjamin Ingrosso med i Nyhetsmorgon för att prata om sin konsert tillsammans med Kungliga Filharmonikerna.
Men lagom till sändningen så saknades artisten i studion.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”
0:39

Efter reklamen: Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

(0:39)

Slå på ljud

Det går bra för familjen Wahlgren/Ingrosso. Pernilla Wahlgren har nyss landat jobbet som Allsångsledare, Bianca Ingrosso avslutade nyligen sin första säsong av talkshowen BIANCA och Benjamin Ingrosso gör succé med sin musik och en ny kommande säsong av programmet Benjamin's.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Benjamin Ingrossos konsert med Kungliga Filharmonikerna

Benjamin Ingrosso har verkligen gjort ett stort avtryck i Sveriges musikhistoria de senaste åren. Artistens konsert tillsammans med symfoniorkestern Kungliga Filharmonikerna som ägde rum nyligen var en stor succé.

Artisten fyllde hela konserthuset i Stockholm och flera som befann sig på plats beskrev det som magiskt. Benjamin berättade själv på sin Instagram hur det hela kändes:

”Jag KAN INTE sätta ord på den här helgen. En stor dröm har gått i uppfyllelse och jag kan inte vara gladare eller mer stolt över slutresultatet. Två kvällar i ett proppfullt konserthus med Kungliga Filharmonikerna har kommit att bli det absolut sjukaste jag upplevt i min karriär och som liveartist. Detta är något jag kommer bära med mig för resten av mitt liv.”, skrev han då.

Han fortsatte även att beskriva sin tacksamhet till alla som hjälpte till att förverkliga sina visioner och till alla som gjorde det möjligt.

Hela hans familj var där och tog del av hans underbara musik och alla hyllade Benjamin efter kvällens slut. Det såg även ut att vara en eller flera tårar som föll från hans familj, vänner och övriga som njöt av framträdandet.

Därför saknades Benjamin Ingrosso i Nyhetsmorgon

Nu lagom till nyårsafton kan vi alla ta del av Benjamins fantastiska musik med Kungliga Filharmonikerna. Konserten har nämligen släppts på tv4play och klockan 20.00 ikväll kommer konserten sändas linjärt.

Nyligen var artisten med i Nyhetsmorgon för att berätta om konserten. Men var man uppmärksam så kanske man tänkte på att Benjamin inte var på plats i studion utan han var med på länk.

Varför då?

Jo han var nämligen på väg hem från en skidsemester i Sälen med resten av familjen. När Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt nådde Benjamin satt han i en bil på väg hem.

– Är ni på väg någonstans det är inte du som kör bilen tänker jag?, frågade Jenny.

– Nej jag kör inte bilen, vi är på väg hem från Sälen. Jag har försökt mig på att åka skidor, sa Benjamin.

När Hänt senare når Steffo berättar programledaren om hans och Benjamins fina relation.


”Vi hörs och ses ofta. Vi har en kanonrelation sedan vi var med i Let's dance tillsammans. Vi åkte ihop till finalen i min cab, dessutom likadant klädda, och sen dess kallar han mig för morfar och jag kallar honom för syrsa. Han är inte bara begåvad, han är kul och urtrevlig också. Syrsa är toppen och det är skitkul att följa hans utveckling till storstjärna,”
skriver Steffo i ett meddelande på Instagram.

FOTO: TT/KARIN TÖRNBLOM, TV4


FRÅN FÖRSTASIDAN