Följarna rasar efter Christian Bauers beteende med Pernilla: ”Pinsamt”

Pernilla Wahlgren i mönstrad.

Svenska folket jublade när Pernilla Wahlgren fann kärleken i Christian Bauer efter alla år som singel.
Men det finns någonting som skaver när paret visar upp sin kärlek på sociala medier.
Nu rasar följarna mot Christians opassande beteende.
0:48

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren bryter ihop efter händelsen med Christian: ”Tycker så synd om dig”

(0:48)

Älskade realitystjärnan Pernilla Wahlgren, 54, och kärleken Christian Bauer, 56, firar snart ett år tillsammans som pojkvän och flickvän. Paret träffades genom den gemensamma vännen Fanny Lagerwall och sedan dess har den spirande kärlekssagan fått svenska folket att jubla.

Pernilla presenterade Christian för familjen under sommaren 2021 och de trogna följarna fick den goda nyheten när serien Wahlgrens värld sändes på tv den följande hösten. I säsong 11, som nyligen hade premiär, får tittarna se ännu mer av pojkvännen Christian.

– Det är klart att det är väldigt tacksamt för mig att jag har träffat en kille som faktiskt kan tänka sig att stå framför kameran ibland, det är inte alla som skulle tycka det var fine. Men det är inte så att han kommer ta Biancas plats, Wahlgrens värld kommer inte att bli Bauers värld, säger Pernilla till Aftonbladet.

Oscars känga mot Tareq – orden i direktsänd tv

Christian Bauers dotter Caroline bryter tystnaden om Pernilla Wahlgren

Även Pernillas barn; Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 14, har uttryckt sig positivt om deras mammas nya relation.

Men vad tycker Christians dotter, Caroline Bauer, om sin pappas kärleksliv? Det avslöjade Pernilla i veckan, efter att ha delat en Instagram story som Caroline hade lagt ut.

”Om det är något som kan övervinna hat och krig så är det kärlek. Så glad att pappa träffat Pernilla och för deras kärlek!”, skrev Caroline i kärleksfullt i storyn och fortsätter:

”Missa inte nya säsongen av Wahlgrens värld för lite mer löööve i världen. Även om jag själv kanske inte behöver uppleva allt igen.”

Det är med andra ord tydligt att parets förhållandet bringar lycka till personer i turturdovarnad närhet, likväl som till de trogna Wahlgrens värld-fansen. Så fint!

Pernilla Wahlgren delade en Instagram story från pojkvännen Christian Bauers dotter Carolines konto.

Pernilla Wahlgren delade en Instagram story från pojkvännens dotter Carolines konto.

FOTO: Instagram

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

Se klippet här!

Följarna rasar efter Christian Bauers beteende under kvällen med Pernilla: “Pinsam”

Men med ett förhållande som många ser upp till och eftersträvar kommer också stort ansvar. Skämt åsido, så kommer skeptikerna ofta fram när offentliga personer inleder kärleksrelationer.

Nu rasar följarna mot Christian Bauers beteende under kvällen med Pernilla. Stjärnan postade ett inlägg på Instagram med flera bilder där man såg Pernillas med pojkvännen och barnen avnjuta en härlig libanesisk middag. Underbart!

Men något i bilderna får följarna att haja till och uttrycka sin skepsis i kommentarsfältet under bilden. Kritiken rör Christians huvudbonad. Här är några av kommentarerna:

Keps vid matbordet...”, skriver en upprörd följare.

Herrar tar av huvudbonad när man går in!”, konstaterar en annan.

Nej men vett och etikett även 2022”, instämmer en trejde.

Bauer är ju så fin, men slopa keps inne vid bordet”, konstaterar en fjärde.

Helt rätt! En vuxen man dessutom då blir det bara pinsamt”, instämmer ytterligare en upprörd följare.

Oavsett kritik kring klädval så kan vi i alla fall konstatera att de ser lyckliga ut med varandra och med deras respektive familjer. Det är värt att hylla!

LÄS OCKSÅ: Farahs Abadis barnlycka med Johan – svarar efter spekulationerna

LÄS OCKSÅ: Oscar Zias okända relation med artisten – berättar om lyckan

FOTO: discovery+

SENASTE NYTT!