LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så lever Daniel Tholén efter Farmen – därför nobbar han Robinson

04 jul, 2021 
AvLina Arvidsson
Daniel Tholén och Anders Öfvergård.
Hur lever Daniel Tholén i dag? Här berättar han om sitt nya liv.
✔︎ Hårda dissen mot Robinson – därför tackar han nej till succéprogrammet.
✔︎ Besvikelsen med sönerna – efter vinsten på en halv miljon kronor i Farmen.
✔︎ Nya kärleksbeskedet – efter tuffa uppbrottet: ”Min livskamrat”.
Annons
Hans Wincent om bröllopet på Farmen 2019Brand logo
Hans Wincent om bröllopet på Farmen 2019

Daniel Tholén, 42, tog hem vinsten i TV4:s Farmen 2021.

Med titeln Årets farmare och en halv miljon i prispengar i bagaget ser han fram emot en ledig sommar – och att hitta sin stora kärlek.

✔︎ Det här är Daniel Tholén

Ålder: 42.
Familj: Barnen Melvin 15, och Oscar 17.
Gör: Fordonssadelmakare och snickare.
Bor: Uppsala

Hej Daniel! Hur mår du?

– Det är bara bra.

Hur har livet varit efter Farmen?

– Det har varit vardag som för alla andra. Men det är klart att det är lite annorlunda. Man blir ju igenkänd. Ibland är det någon som vill ta bild och prata lite. Ibland känner jag det på mig. Man signar upp på att det kan bli en möjlighet när man är med i ett tv-program. Men det gäller nog samtliga som är med.

Daniel med sina söner.

Du skulle resa med dina barn för vinstpengarna. Har det blivit av?

– Nej, det har det inte. Jag känner att även om det börjar lätta upp nu, så vill jag inte behöva göra den här resan med restriktioner. Jag tror att vi vill till USA och det känns inte helt lätt att resa över dit just nu. Familjen har en bostad i Spanien, så att resa i Europa det är inget unikt för oss. Så vi suger på resan tills vi kan göra det på rätt sätt. Dessutom vill jag inte lämna Sverige mellan april och oktober. Det är den tid vi har som är mest fantastisk i mina ögon.

Annons

Daniel om framtida flickvän

Du har varit på Tinder, men det var inget för dig. Hur går det med kärleken?

– Jag lever inte i en relation, men det går bra. Jag är mer för det fysiska mötet och det är fortfarande väldigt svårt. Man går ju inte ut och möter folk på det sätt som man gjorde förut. Allt är fortfarande mycket digitalt, med bild och text. Och jag vill få en känsla för personen. Då blir det knivigare.

– Sedan ramlar det in meddelanden på Instagram. Men det är samma där, det är digitalt. Men det är mysigt att få fina brev, så klart. Så okej, det kanske inte går så bra, men jag lider inte. Dyker hon upp så har jag inget emot det.

Vad söker du hos en tjej?

– Jag har ju stora barn, så jag har kommit från det här att hitta någon att bilda familj med, som kanske var paniken när man var yngre. Men nu är jag väldigt öppen. Jag vill ha någon som jag verkligen kan ha roligt med. Jag vill hitta min livskamrat helt enkelt. Men hon kanske inte finns, jag kanske bara är en obotlig romantiker som tror att det kan hända.

Annons

Kommer det att bli någon mer dokusåpa för dig?

– Nej. jag har sagt att enda gången jag skulle göra något sådant är om det blir någon reunion med gamla deltagare i Farmen. Inte på det viset att man är där i tio veckor. Jag har provat det nu och jag känner inget sug efter att göra någon annan dokusåpa. Det är många som tycker att jag ska söka Robinson, men det är inget för mig.

Vad ser du fram emot i sommar?

– Jag ser såklart fram emot att kunna vara ledig. Det har varit hektiskt med ordinarie jobb och planering av flera kommande projekt inför hösten. Jag planerar att vara ledig hela juli på västkusten där jag har sommarställe. Att riktigt vara ledig, jag har varit dålig på det. Barnen har blivit stora så de kommer fara och flänga lite som de vill. Men de får hänga med farsan ett tag.

Foto: TV4 & Privat

Annons