hänt exklusivt

Därför mörkade Robinson-Nathalie allt om hemliga immuniteten

ROBINSON 2022, ALEXANDER, NATHALIE

Förra veckan vann Robinson-Nathalie en tävling där hon valde en stor påse med mjöl till laget istället för en hemlig immunitet till sig själv. Andra skulle kanske ha berättat om uppoffringen för laget – det gjorde inte Nathalie.
Nu berättar hon varför.
Robinson-Britten om relationen till Valentino Demina: ”Konkurrent”
0:43

Efter reklamen: Robinson-Britten om relationen till Valentino Demina: ”Konkurrent”

(0:43)

Slå på ljud

Förra veckan var en händelserik vecka för Lag syd som först fick en ny lagkapten i form av Nathalie Johanson, 26. Som lagkapten innebär det vissa ansvar och åtaganden och Nathalie skickades till en frågesport om Robinson där hon mötte Valentino Demina, 31, från Lag nord.

Det slutade med att Nathalie vann frågesporten och hon ställdes då inför ett val. Antingen kunde hon välja en stor påse med mjöl eller så kunde hon välja att ta emot en hemlig immunitet. Nathalie valde att ta med den stora påsen med mjöl hem till sitt lag och tacka nej till immuniteten.

När man tackar nej till en immunitet så är den ju inte hemlig längre och Nathalie hade egentligen fria händer att berätta för laget om sin uppoffring. Men det gjorde hon aldrig.

Därför mörkade Robinson-Nathalie uppoffringen

När Hänt når henne berättar hon vad det berodde på.

– Alltså det är ju en hemlig immunitet och hade jag tagit immuniteten hade jag ju inte haft någon möjlighet att säga någonting. Men det fanns ingenting nu som sa att jag inte fick säga, utan jag hade alltid möjligheten att berätta för dem att jag valde bort den här immuniteten, förklarar hon för Hänt och fortsätter:

– Men för mig, något som var viktigt för mig, och som jag också säger när jag valde bort den är att jag valde att vara sann mot mig själv. Och för mig att gå dit och säga då “ni ska bara veta vad jag har offrat för er”. För mig är det lite hypocrite-varning. Att man liksom låtsas vara någon man inte är och jag ville verkligen bara vara sann mot mig själv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför berättade Nathalie för Alexander om hemliga immuniteten

I kvällens avsnitt framkommer det dock att lagkompisen Alexander Strandberg, 43, visste om alltihop och valde även att berätta för gruppen.

– Men sen var det skit-tufft och därför valde jag att anförtro mig till Alex för jag visste att han inte skulle säga till någon. Vi kom ju varandra väldigt väldigt nära där inne och han är en av dem som jag verkligen tycker om idag.

Hur kände du när Alex berättade för hela gruppen då?

– Alltså jag tror någonstans att han säger det för att rättfärdiga och jag köper att han sa det. Någonstans blir man förbannad, men jag är bara skit-tacksam att han ändå var en av dem som stod upp för mig efter jag åkte till Gränslandet, säger Nathalie till Hänt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN