TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför lämnade Kenza landet: ”Värsta veckorna i mitt liv”

12 dec, 2017 
AvJohanna Bladh
Kenza har haft det tufft på senaste tiden. Nu berättar hon hon valde att åka iväg för att ta en paus.
Annons

Kenza Zouiten, 26, är nygift, har flyttat in i sin drömlägenhet – samtidigt som hon växer som en av Sveriges största influencers.

Men den senaste tiden har allt inte riktigt varit som det ska.

På sin blogg har Kenza delat med sig till sina läsare om hur hon inte mår bra. Hon har ofta uppdaterat att hon är trött och orkeslös.

“Får kämpa mig igenom jobb på dagarna och på kvällarna ligger jag helt sänkt i sängen”, skriver hon på sin blogg för några veckor sedan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mitt i den tuffa perioden väljer Kenza att lämna landet. Hon och några vänner valde att åka till Marrakech tillsammans, och i ett inlägg med rubriken “Bestie Getaway” skriver hon om hur semestern är behövlig.

“Alltså denna lilla minisemester kunde inte komma mer lägligt. Att åka iväg några dagar med en av mina närmsta är precis det jag behöver just nu. De senaste veckorna har varit bland de tuffaste i mitt liv och jag behöver en liten paus från allt. Och att åka till just Marocko känns väldigt fint på något sätt.”

Annons

Dagarna efter har Kenza delat med sig av bilder när hon solar, vilar och äter god mat. Med på resan var även bloggkollegan Angelica Blick.

Och det är i ett tidigare inlägg innan resan som Kenza avslöjar anledningen till varför hon åkte bort. Resan var nämligen en pressresa, som Kenza blev bjuden på.

“Det var just hotellet som bjöd ner oss (och några fler bloggare!) på denna pressresa och jag är väldigt glad för det, har länge velat besöka detta ställe”, förklarar hon i ett inlägg.

Och resan verkar vara precis vad Kenza behövde just nu, eftersom hon inte mår så bra.

“Det är så mycket som pågår i mitt liv just nu och ibland behöver man bara en paus. Nu känner jag mig lite lugnare, lite gladare och lite starkare”, skriver hon på sin blogg.

Annons