LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrelli lägger ner helt – orsaken bakom beslutet: ”Farväl!”

31 mar, 2024 
Linn Seipel
charlotte perrelli lägger av
Efter nästan två decennier väljer nu Charlotte Perrelli att sluta helt!
Nu berättar schlagerstjärnan om orsaken bakom beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Fexeus om varför han och Camilla Läckberg gått skilda vägarBrand logo
Henrik Fexeus om varför han och Camilla Läckberg gått skilda vägar

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 49, har underhållit oss i decennier på flera på olika plattformar. Men nu lägger hon ned en utav dem – nämligen bloggen som hon haft i hela 16 år. Det meddelar hon till läsarnas stora besvikelse i ett blogginlägg som hon även lyfter på sin Instagram.

”Det är dags för mig att ta avsked och säga Tack o Hej! Jag har bloggat i 16 år och nu väntar nya utmaningar, det är dags att gå vidare helt enkelt…”, skriver hon på Instagram och på bloggen utvecklar hon ytterligare kring sitt beslut:

Därför stänger Charlotte Perrelli ned plattformen – berättar om beslutet

”Jag började blogga 2008 vill jag minnas? Första gången var på Aftonbladet och jag var en av de största i Sverige ganska snabbt m 100 000 unika läsare om dagen! Otroliga siffror. Då fanns inte insta/ Snapchat och tillgängligheten var därmed inte densamma. Idag ser det annorlunda ut. Att blogga börjar kännas en aning omodernt och siffrorna är inte detsamma.”

Annons

Längre in i blogginlägget blir Charlotte lite mer sentimental, då hon ser tillbaka på åren som gått och alla stora händelser som hon behandlat i sin kära blogg.

”Jag har gått igenom mycket under dessa 16 år….. och tagit med er på resan så mycket jag mäktat med. Försökt att vara personlig men inte fullkomligt privat. Jag hade två små barn när jag började blogga och sedan har jag träffat mannen i mitt liv och fått ytterligare 2 barn.”

Hon fortsätter, och avslutar med en bildserie från åren som gått:

”Ni har fått hänga med på skivinspelningar, Melodifestival-vinster, när jag blivit vald till Årets Mama, varit Sveriges mest säljande kvinnliga artist (skivor), barn som föds, släppt en massa träningsböcker, biografier, gjort musikaler, promotionresor runt om i Europa, konserter, resor, bröllop, begravningar, husköp och renoveringar…. och en massa bakning. Jag har njutit, hoppas ni oxå gjort det.”

Annons

Charlotte Perrellis nya uppdrag framöver – följarnas stöd

Och visst har följarna njutit, verkar det som! I kommentarsfältet på Instagram är de flera som uttrycker sin tacksamhet och berättar att de kommer sakna bloggen.

”Stort tack för allt!”, skriver en läsare.

”Kommer sakna dig och din blogg. Du är en stark kvinna.”, skriver en annan.

”Lycka till med allt det nya i livet, tack för allt du gett oss genom åren o ta hand om Dig o familjen på bästa sätt. Glad Påsk.”, skriver en tredje.

”Tack för dina fina blogg som man har fått följa. Det var ju bra och fin blogg. Nu får önska dig lycka till på något annat.”, skriver en fjärde.

Och annat finns det att göra! Charlotte har exempelvis en central roll i Eurovision, samtidigt som hon arbetar flitigt med sitt artisteri. Hon finns kvar på sina andra sociala kanaler.

FOTO: Eva Plevier/TT, HäntAnnons