ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför kom Marcus sent till Nyhetsmorgon – incidenten på toaletten

20 aug, 2023 
JENNY STRÖMSTEDT, MARCUS, MARTINUS
När Marcus och Martinus skulle gästa Nyhetsmorgon höll allt på att sluta i katastrof.
Nu berättar de om incidenten på toaletten som gjorde att de höll på att missa sin medverkan i populära morgonshowen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad är egentligen den stora skillnaden mellan Marcus och Martinus?Brand logo
Vad är egentligen den stora skillnaden mellan Marcus och Martinus?

Det var i våras som de norska bröderna Marcus och Martinus Gunnarsen, 21, höll på att missa sin medverkan i Nyhetsmorgon.

Den norska stjärnduon har blivit riktigt folkkära i Sverige, speciellt efter deras succé i Masked singer förra året. I år ställde de upp i svenska Melodifestivalen med låten Air och de landade till slut på en hedrande andra plats.

Sedan dess har det varit olika spelningar och gigs för pop-duon. Senast vi fick se dem i tv-rutan var när de gästade TV4-programmet Lotta på Liseberg tidigare i sommar.

Marcus och Martinus höll på att missa Nyhetsmorgon

Men bara några veckor innan det var det ett annat tv-framträdande som stod på agendan för Marcus och Martinus, nämligen Nyhetsmorgon.

Annons

Det enda problemet var bara att Marcus höll på att missa hela kalaset. Nu berättar han för Hänt vad det egentligen var som hände.

– Jag fick inte upp dörren på toaletten, den var låst. Så det var någon som behövde komma med något verktyg och ödelägga dörren, förklarar Marcus.

– Men du var ju försenad, Marcus!, inflikar Martinus.

Hur lyckades du med det här?

– Jag vet inte... Jag hade inte låst dörren en gång och när jag skulle öppna så var det något fel med dörrhandtaget, så vi behövde ödelägga dörren. Men jag kom ju ut till slut.

Marcus om händelsen: ”Lite panik”

När det väl var dags för Marcus och Martinus att vara på plats i Nyhetsmorgon så lyckades Marcus faktiskt komma i tid. Som tur var så var deras pappa med i lägenheten den morgonen. Pappan sa då till Martinus att han får åka själv till Nyhetsmorgon, utan Marcus. Men som tur var så kom det ju en person med verktyg som kunde hjälpa Marcus ut.

Annons

– Vi började ringa människor och sådär och de kunde inte förstå varför vi ringde klockan fem på morgonen. Men han kom till slut med lite verktyg och sådant, så vi fick bryta upp dörren. Vi hade inget val, förklarade Marcus i Nyhetsmorgon.

Programledaren Jenny Strömstedt frågade då om Marcus fick klaustrofobi eller panik.

– Lite panik i början, för det var inte så jättestort rum. Jag stod där i bara kalsonger och hade ingen mobil så jag bara stod där och väntade i 1,5 timme.

JENNY STRÖMSTEDT, MARCUS & MARTINUS

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons