LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Tea Stjärne som spelar Mia i Barracuda Queens

28 jun, 2023 
Frida Eklöf
Barracuda Queens
Barracuda Queens hade nyligen premiär på Netflix.
Serien har kommit att bli en riktigt stor snackis på sociala medier.
Tea Stjärne spelar Mia i serien och här kan du läsa vart hon har synts på filmduken tidigare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skådespelaren Alva Bratt om intresset för mode och kläderBrand logo
Skådespelaren Alva Bratt om intresset för mode och kläder

Det var i början av juni som Netflixs nya dramaserie, som är baserad på verkliga händelser, Barracuda Queens hade premiär. I huvudrollerna får vi följa bland andra Alva Bratt, Tindra Monsen, Sandra Zubovic, Sarah Gustafsson och Tea Stjärne.

Netflixs stora dramasatsning som har kommit att bli en riktigt stor snackis på sociala medier utspelar sig på 90-talet och handlar om ett gäng överklasstjejer från Djursholm som under en festkväll i Båstad drar på sig en enorm nota. För att de ska kunna betala av skulderna börjar de råna sina välbärgade grannar genom att sno konst, juveler och bilar.

Därför känner du igen Mia i Barracuda Queens – där har du sett henne förut

Alva och Sarah, som spelar Lollo och Amina i serien, är välbekanta ansikten då de har varit med i bland annat tv-serierna Eagles och Zebrarummet. Men det finns en till som är ett välkänt ansikte, nämligen Tea.

Tea, som spelar Mia i Barracuda Queens, har synts i tv-rutan förr. Redan 2011 gjorde hon debut i rutan då hon skådespelade i det årets julkalender Tjuvarnas jul. Något som hon även vann pris för då julkalendern vann en Kristallen 2012 för ”Årets barn- och ungdomsprogram”.

Annons

Och efter det började skådespelarrollerna att trilla in för Tea. Under 2018, 2019 och 2021 spelade hon storasystern Anna i Sune-filmerna.

Allt vi vet om en säsong 2 av Barracuda Queens

Frågan som vi alla ställer oss just nu är om det kommer en säsong 2 av Barracuda Queens? Vi måste erkänna att vi är väldigt nyfikna på vad som hände sen för överklasstjejerna som gjorde inbrott hos de rika och som älskar champagne.

Men i nuläget har Netflix inte kommunicerat ut något som tyder på att en uppföljning är på gång, men av slutet att döma verkar inte det kapitlet helt avslutat ännu.

”I dagsläget vet vi inte mer utan fokuserar på premiären som är nu”, skriver Greta Lindgren, pressansvarig för serien.

FOTO: YOUTUBE

Annons