LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Robinson-Christopher Da Silva – där har du sett honom förut

04 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Christopher Da Silva
Christopher Da Silva är en av deltagarna som tagit sig till sammanslagningen i Robinson 2023.
Men du kanske känner igen honom sedan tidigare?
Inte konstigt – där har du sett honom förut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Caroline Persson från RobinsonBrand logo
30 sekunder under press med Caroline Persson från Robinson

Robinson 2023 börjar sakta men säkert lida mot sitt slut. Nyligen nådde deltagarna det momentet som kallas för sammanslagningen, vilket innebär att Lag Nord och Lag Syd splittras och bildar ett enda stort lag – det innebär också att deltagarna tävlar individuellt.

Det har varit en händelserik säsong ur fler aspekter och deltagarna har fått kämpa sedan dag ett. En deltagare som har hållit sig kvar med sin kämparglöd är Christopher Da Silva, 24, som även gjort ett stort intryck på tittarna.

Flera av tv-tittarna känner nog igen Christopher sedan tidigare, vilket inte är så konstigt då han synts i tv-rutan tidigare.

Därför känner du igen Christopher Da Silva i Robinson

Det var förra året som Christopher medverkade i det omåttligt populära programmet Kärleken flyttar in.

Annons

I programmet flyttar man ihop direkt. Par matchas ihop och ska spendera minst ett och som mest fyra dygn tillsammans med målet att det ska uppstå kärlek.

Till Hänt kan Christopher däremot berätta att det inte var han själv som sökte in till programmet och att upplevelsen var något han aldrig upplevt förut.

"Min bästa vän sökte in mig då hon kände att jag behövde hitta någon speciell", skriver han till Hänt och fortsätter:

"Det var en helt ny upplevelse då jag aldrig varit med i en tv-produktion innan så det var väldigt intressant med synkar och att vara konstant övervakad"

Christopher flyttade ihop med Oskar Skäremo och det slog gnistor under dagarna de spenderade tillsammans i huset. Deras vistelse slutade med att de gick ut från huset tillsammans och att de gav relationen en chans bortom tv-kamerorna.

I slutändan blev det dock inget mer än vänskap mellan Christopher och Oskar.

"Tyvärr hittade jag inte kärleken men jag fann en vän för livet, Oskar! Att släppa alla fördomar, och att bara leva fritt var bara några saker jag lärde mig under den veckan"

Robinson-Christopher om kärlekslivet idag

– Nu är det dags att träffa någon att dela livet med. Däremot är jag inte särskilt aktiv i mitt sökande. Kommer det så kommer det, sa Christopher då.

Vidare fortsatte han berätta om vilken typ av kille det är han söker efter.

– Jag vill ha en jordnära kille som jag kan ha roligt med. Jag klarar inte av när det är dött – någonstans. Det ska vara tjo och fläng hela dagen! Sedan ska han vara redigt snygg också. Svårare än så är det inte!

FOTO: TV4

Annons