LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Anton Bengtsson i Bachelorette

06 dec, 2022 
André Färnsveden
AvJonna Lawaetz
Anton Begtsson
Anton Bengtsson kommer in i Bachelorette 2022 som infiltrera.
Men du kanske känner igen honom sedan tidigare?
Annons
Därför har Bachelorette Olivia varit singel i 7 år: ”Inte redo”Brand logo
Därför har Bachelorette Olivia varit singel i 7 år: ”Inte redo”

En ny säsong av Bachelorette och 19 killar har samlats på Grekland för att få möjligheten att dejta Olivia Birgersson, 26. Hon ska en efter en eliminera killar tills det bara återstår en kille som ska få hennes sista ros.

I den andra svenska säsongen av Bachelorette är det Olivia Birgersson som har tagit sig till Grekland med hopp om att finna mannen i hennes liv. Hon beskriver sig själv som ett energiknippe med hjärtat på rätt ställe.

– Efter att ha varit singel ett bra tag är jag nu redo för nästa steg i livet! Min drömkille är en trygg, rolig och omtänksam person som har glimten i ögat och inte tar livet allt för seriöst, säger Olivia Birgersson i ett pressmeddelande inför säsongspremiären.

Annons

Vem är Anton Bengtsson i Bachelorette?

En kille som kommer in i programmet är stockholmaren Anton Bengtsson, 29. Olivia och Anton är goda vänner sedan några år tillbaka och han kommer in i programmet för att spionera på de övriga deltagarna och höra vad som sägs om henne bakom stängda dörrar.

När Anton kommer in i huset, tror de andra killarna att även han är där för att dejta Olivia, och mottagandet från deras håll blir inte särskilt välkomnande.

– Mottagandet var väl typ som man hade förväntat sig, de var lite skeptiska till en ny kille. Om de fryser ut mig i början kanske det inte är en kille som Olivia vill vara med, säger Anton till TV4 efter att han träffat killarna.

Därför känner du igen Anton Bengtsson

Några av tv-tittarna känner nog igen Anton från ett annat program. År 2019 var han nämligen en av deltagarna i TV4:s dejtingprogram Love Island.

Love Island är programmet där tittarna får följa och själva vara med och påverka innehållet och kärleksäventyret för 11 singlar som försöker hitta kärleken. Programmets tvist är att det inte bara är partnerns hjärta man ska vinna, utan även tittarnas.

Anton hittade kärleken i deltagaren Anna Birgersson, i Love Island, men paret åkte ut strax innan finalen.

FOTO: TV4

Annons