TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför höll Bonde-Simon kyssen med Sarah hemlig

17 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Simon Ohlsson från Bonde söker fru kysser Sarah
Simon Ohlsson och hans Sarah står för årets första kyss i Bonde söker fru. Nu berättar han allt om det intima mötet och varför de höll allt hemligt för de andra.
Annons

Kärleken flödar i veckans avsnitt av Bonde söker fru. Den som står för årets allra första kyss är ingen mindre än charmören Simon Ohlsson, 26. Under en gruppdejt med de sex kvarvarande tjejerna lyckas Sarah, 27, få Simon helt för sig själv, något han verkar nöjd med.

– Sarah är en väldigt sprallig och rolig tjej, hon är snygg och söt och hon är väldigt snäll och lätt att prata med, säger han i programmet.

De två smyger iväg och sätter sig i gräset en bit ifrån de andra tjejerna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var mysigt när han satte sig bredvid, lite pirrigt så där. Det jag gillar med Simon är att han är så lätt att ha att göra med och väldigt gullig och mysig och snäll, berättar Sarah.

Efter mycket fniss och närgången kontakt kysser de till slut varandra. För Hänt berättar Simon att det inte alls var planerat och inget han var förberedd på.

– Det bara kom, jag kände att nu gör jag det. Det är inget man bestämmer innan utan det bara blir.

Annons

Att kyssas framför kamerorna var lite ovant, och han berättar att det var svårt att få till det så länge kamerorna var såpass nära dem.

– Jag tänkte nästan att de skulle gå på oss, men när de backade undan lite då kändes det bra igen och då passade jag på att kyssa henne.

Efteråt fick de hålla kyssen hemlig för de andra tjejerna för att undvika drama och svartsjuka. Trots hemlighetsmakeriet är Simon nöjd med kyssen och säger att han hade en riktigt bra känsla i kroppen när den skedde.

– Det var verkligen ingen dålig kyss. Det var jättefint, säger Simon Ohlsson.

Bonde söker fru sänds onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se bonden som hoppade av Bonde söker fru här:

FOTO: TV4

Annons