LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför har Thorleifs änka ingen kontakt med hans barn: ”Vi hade...”

21 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Linn Seipel
Lisbeth och Thorleif Torstensson
Thorleifs änka Lisbeth Torstensson öppnar upp om den bristande kontakten med Thorleifs barn.
– Man har ju sitt på varsitt håll, berättar hon för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Thorleif Torstensson, sångare i dansbandet Thorleifs avled hastigt efter att ha insjuknat i Covid-19 - 2021. Efter sig lämnade han sina fem barn från en tidigare relation och sin fru Lisbeth Torstensson.

Hänt har pratat med Lisbeth som nu tre år efter dödsfallet sakta men säkert börjat komma på fötter igen efter den stora sorgen. Under intervjun berättar Lisbeth om varför hon inte har någon kontakt med Thorleifs barn.

Lisbeth Torstensson om kontakten med Thorleifs barn: ”Inte mycket..”

Thorleif hittade sin livskamrat i Lisbeth efter två brustna äktenskap. Paret gifte sig hemlighet under 2019 men det dröjde inte länge innan tidningarna snappade upp nyheten. Äktenskapet blev kärleksfullt men allt för kort då Thorleif avled bara två år senare. Efter Thorleifs bortgång hamnade Lisbeth i ett bottenlöst hål av sorg.

– Jättetuff. Den som inte varit med om det här kan nog inte föreställa sig hur hemskt det är. Det känns så orättvist. Vi hade precis börjat våra liv. Så kändes det. Vi hade bott ihop i fem år. Precis byggt färdigt huset. Väldigt sorgligt. Jag har honom i mina tankar precis hela tiden, berättade Lisbeth för Hänt då.

Annons

Både Lisbeth och Thorleif hade vuxna barn från tidigare relationer när de gifte sig. Lisbeth står nära sina egna barn och blir snart mormor igen, men när Hänt frågar Lisbeth om hon har någon kontakten med Thorleifs barn efter den tragiska bortgången berättar hon att den är näst intill obefintlig.

– Inte så mycket alls, de bor inte här heller så det blir inte så mycket på det sättet.

Lisbeth och Thorleifs barn träffades inte särskilt mycket under tiden Thorleif levde heller. Kontakten och umgänget var sporadiskt då de bodde på olika orter i landet.

– Vi hade inte det då heller. Det är ju vuxna barn så de har haft sitt. Vi flyttade ju ner till Båstad också så det blev ännu längre bort och vi bodde där i flera år. Man har sitt på varsitt håll på nått sätt, berättar hon för Hänt.

Lisbeth kommunicerar med Thorleif via ett medium

Lisbeth sörjer såklart fortfarande sin Thorleif men har funnit stor tröst via sitt medium Camilla. Genom Camilla kan Lisbeth kommunicera med Thorleif.

Annons

– Han talar om för mig att han har det bra. Han berömmer mig för hur långt jag har kommit i min sorg. Och hur stark jag är. Det är helt fantastiskt, berättar Lisbeth.

Lisbeth känner sig redo för att öppna på kärlekens dörrar igen. Under en session med sitt medium fick hon även klartecken från Thorleif som uppmuntrar henne att gå vidare med livet.

– Så säger hon Camilla att ”ja, han står här och säger att han har sett ut en ny man till mig”, skrattar Lisbeth och fortsätter:

– När i tid vet man ju aldrig, men han menar väl på att jag inte ska gå här ensam. Han sa att du är alldeles för fin människa för att gå ensam. Det får vi väl se om det stämmer, haha!

FOTO: TT

Annons