LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför har Linda Lindorff försvunnit helt – egna orden om frånvaron

03 apr, 2024 
Den senaste tiden har det varit total radiotystnad från Linda Lindorffs blogg.
Nu berättar hon vad det egentligen beror på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappaBrand logo
Stel stämning uppstår i Min mamma, din pappa

Det händer mycket just nu för Linda Lindorff, 51. Sedan i augusti bor hon och familjen i Spanien och lever livet till fullo. Att flytta utomlands under en längre period har alltid varit en dröm för Linda – som nu blivit verklighet.

”Tanken på att flytta hit eller bo här ett år har slagit mig många gånger men aldrig till den grad att jag seriöst funderat på det. Det låter kanske konstigt men trots allt mitt resande är jag lite av en stugsittare och har alltid känt att mitt liv och min trygghet är i Sverige. Fram till nu. Saker har förändrats och vi fick möjligheten och jag tillät mig själv plötsligt att på riktigt våga tänka tanken. Då både Jacob och barnen utan tvekan ville bo utomlands ett år så bestämde vi oss för att göra slag i saken.”, förklarade hon nyligen.

Annons

Linda Lindorff lyser med sin frånvaro

Med andra ord passade allt väldigt bra i tiden och dessutom var Linda i princip klar med inspelningarna av Bonde söker fru 2023.

Vid sidan av sina tv-uppdrag och familjelivet i Spanien driver Linda även en blogg där hon uppdaterar flitigt om vad som händer och sker i hennes liv. Men den senaste tiden har det ekat tomt på bloggen. Det senaste inlägget skrevs för exakt två månader sedan.

Men som tur är så är det inte värre än att hon helt enkelt haft väldigt fullt upp. Det förklarar hon nu i ett meddelande till Hänt.

”Det händer mycket roligt, har jobbat med att skriva en hel del annat, och så framför allt Bonde söker fru jorden runt som nu äntligen har premiär.”, skriver Linda.

Linda Lindorffs besked – därför har hon försvunnit

Hon berättar mer om Bonde söker fru – jorden runt och varför det tagit sin lilla tid kring det programmet.

Annons

”Det är ju ett lite stökigare program det här, en spin off som inte är lika lätt att hantera och vars innehåll är lite ja stökigare. Det uppstår situationer som rör till det och skapar lite bråkig stämning ibland pga kulturkrockar och språkförbistring men ja resultatet är sinnessjukt bra. Jorden runt är på nåt vis som en av mina tonåringar hemma, ord som passar in är svårtyglat, hett temperament, plötsliga dramatiska utfall men också otroligt mycket skratt, kärlek och spontanitet. Inte en tråkig sekund med andra ord.”

Med andra ord är det allt jobb kring Bonde söker fru – jorden runt som upptagit Lindas tid. Men snart får även bloggen en uppdatering också!

”Och detta ska jag snart skriva på bloggen”, skriver Linda till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons