LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför har Ullared-Boris och Ola-Conny inte kontakt idag

30 maj, 2023 
Ola-Conny och Boris
Hur är stämningen mellan profilerna från tv-serien Ullared?
I en intervju med Hänt berättar nu Boris Lennerhov varför han inte har kontakt med Morgan Karlsson eller Ola-Conny Wallgren.
– Försökt vara till nytta, säger Boris till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”Brand logo
Ullared-Morgan om den stora familjelyckan: ”Allihopa har barn”

Året var 2009 när det första avsnittet av Ullared hade premiär på tv-rutan. I programmet har vi fått följa varuhuset Gekås i Ullared och deras enorma framgångar.

Några som blivit välkända ansikten för svenska folket genom serien är Morgan Karlsson, 50, och Ola-Conny Wallgren, 59. Tack vare programmet har Morgan och Ola-Conny dessutom fått flertal andra program och är idag riktiga superkändisar för både den svenska publiken, men även den norska.

Ullared-profilen lämnar varuhuset helt – efter 23 års tid

Någon annan vi har fått följa i Ullared är den tidigare vd:n Boris Lennerhov, 67. År 2021 valde han att kliva av den rollen och då istället vara styrelseledamot. Vid tidpunkten tog Patrik Levin över som vd. Men nyligen bestämde sig Boris för att hoppa av även det uppdraget och nu lämna Ullared helt och hållet.

Annons

– Det var helt enkelt så att nu tyckte jag att det får räcka efter 23 år. Jag hade en deal att jag lovade att vara kvar och stötta min efterträdare, vara lite mentor och bollplank så att det skulle bli så bra som möjligt. Det tycker jag att jag har fullföljt nu, det har gått bra och det funkar bra, så det var tid för det, sa Boris i en intervju med Hänt när nyheten offentliggjordes.

Verkliga relationen i gänget – därför har de inte kontakt idag

Men hur ser det då ut mellan Ullared-profilerna, håller de kontakt trots att tv-gänget nu splittrats? Så här svarar Boris på frågan gällande om han kommer ha fortsatt kontakt med Morgan och Ola-Conny efter att ha slutat på Ullared.

– När jag varit i Ullared då snackar jag lite med de men annars till vardags har vi inte sådan allmän kontakt nej. Det har vi egentligen aldrig haft, det har varit en jobbrelation på det sättet, säger Boris.

Boris fortsätter:

– Sen har jag blivit ganska nära de över tiden och försökt vara till nytta där och så.

Det råder däremot inga tvivel kring att Boris kommer att besöka sina gamla vänner och han tydliggör även att han kommer att fortsätta att handla på varuhuset.

– Ja absolut. Jag vill ju gärna hälsa på då och då.

FOTO: Discovery+/Youtube

Annons