LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför har inte Lotta Engberg gift sig med doktor Mikael: ”Trevligt att leva i synd”

31 dec, 2023 
Lotta Engberg och Mikael Sandström varit tillsammans i flera år.
Men att gifta sig finns inte på tapeten, i alla fall inte i nuläget.
Nu berättar paret varför!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”Brand logo
Chocken om Mikael Sandström och Lotta Engberg: ”Trodde det var en karaktär”

Kärleken sprudlar mellan Lotta Engberg och Mikael Sandström även känd som doktor Mikael i TV4. Kärleken uppstod genom en flirt i pressen och sedan dess har mycket hänt. Idag bor de tillsammans utanför Göteborg och är ofta ute på äventyr tillsammans.

Paret har varit ett par i över tre år men det finns ett steg som Lotta inte vill ta i relationen i alla fall inte i nuläget. Nämligen att gifta sig.

Det är i en ny intervju med Aftonbladet som det kommer på tal. Då Lotta berättar hur det känns att åldras tillsammans med sin käresta.

– Det är Mikael och jag. Det är klart att det finns ett jag, men det finns också ett vi och oss och framtidsplaner. Vi vill ha mer tid till att göra saker tillsammans. Men vi ska inte gifta oss, inte i dag i alla fall.

Därför vill inte Lotta Engberg gifta sig med doktor Mikael: ”Gillar att leva i synd”

På frågan om de är överens om det svarar hon:

– Vi är inne i den åldern att våra barn ska gifta sig. Vi säger också att det är ganska trevligt att leva i synd. Vi behöver inte gifta oss för att känna oss mer som ett par.

Annons

Även Mikael ger sin syn på saken och även han intygar att de tar det försiktigt. Att det är härligt att det finns saker kvar att uppnå i relationen.

– Vi har diskuterat fenomenet, men det har varit försiktigt. Vad skulle bli bättre och så vidare. Det finns saker kvar och det är ju härligt. Från min tes om att allting var över till att jag har saker kvar att göra, det känns fint.

Så bor Lotta Engberg och Mikael Sandström

Även om det inte finns några planer för giftermål så sprudlar kärleken. Idag bor paret i en fantastisk villa i Mölnlycke utanför Göteborg.

Båda sålde sina hus innan de köpte den gemensamma pampvillan. Prislappen för Lottas och Mikaels hus gick på 8 750 000 kronor. Vilket är nästan 750 000 kronor under det begärda utgångspriset på 9 495 000 kronor.

Lyxvillan har tolv rum och är 240 kvadratmeter, dessutom är tomten 1 253 kvadratmeter stor.

FOTO: TV4, TT

Annons