bonde söker fru 2022

Därför har bönderna olika många brevskrivare i Bonde söker fru 2022

Bonde söker fru 2022

Bönderna tvingas skicka hem olika antal brevskrivare under veckans avsnitt av Bonde söker fru.
Men varför har de egentligen inte lika många brevskivare på plats?
Det svarar nu Linda Lindorff på!
Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”
1:18

Efter reklamen: Följ med Jon-Krista Jonsson exklusivt till gården: “Mina bortskämda små renar”

(1:18)

Slå på ljud

I veckans avsnitt av Bonde söker fru har det blivit dags för Jon-Krista Jonsson, 29, Elin Sandblom, 27, Matthew, 20, och Henrik Kullander, 34, att bestämma vilka brevskrivare som ska få följa med till gården.

Stora skillnaden mellan bönderna i Bonde söker fru

Det har varit intensiva dagar på Sundbyholms slott och vissa deltagare har till och med hunnit lämna och komma tillbaka till slottet. Det var Jon Kristas brevskrivare Sanna som plötsligt var försvunnen i förra veckans avsnitt, detta då hon var tvungen att åka hem och jobba innan det var dags för gruppdejt.

Men nu är alla på plats igen och när Jon Krista väl gör sitt val tvingas han skicka hem två tjejer. Likaså Matthew och Elin, då de alla har sex brevskrivare på plats under gruppdejten. Henrik däremot har bara fem så när han ska bjuda in till gården är det endast en av tjejerna som tvingas säga hejdå.

Varför kommer det då sig att bönderna har olika antal brevskrivare på plats? Det har Hänt nu frågat programledare Linda Lindorff, 50.

”Den frågan har jag fått ofta… bra fråga. Förtjänar svar, så jag har nu svarat på den i ett inlägg på min insta”, skriver Linda i ett meddelande till Hänt.

Därför har bönderna olika antal brevskrivare i Bonde söker fru

I inlägget svarar Linda tydligt och det visar sig finnas en viss anledning bakom beslutet.

”Generellt så får bönderna bjuda in 10 brevskrivare var till slottet men det är inte ett måste. Det ska kännas rätt. De bjuder in de som de känner att det kan bli något med. Om nån bonde känner att han eller hon inte inte hittar 10 personer i brevhögen som de vill bjuda in så går det alltså bra att bjuda in färre. Det ska ju vara på riktigt och kännas rätt”, skriver Linda och fortsätter:

”Jag brukar uppmuntra till att bjuda in ett wildcard - nån som kanske inte är självklar, nån som kanske inte passar in på beskrivningen av vad man brukar falla för eller tror är rätt för ibland är det just den som på pappret är fel som är rätt. pposites attracts men… om man inte har känslan av att det kan bli nåt, eller ens är nyfiken på personen, så är det ju ingen mening att man bjuder in”.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN