LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders och Johanna Bagge har fortfarande två hus – hittar ingen köpare

18 apr, 2024 
Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge har en villa och ett slott och de bor i båda två.
Nu berättar Johanna varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagge: Därför saknas Anders på röda mattanBrand logo
Johanna Lind Bagge: Därför saknas Anders på röda mattan

Förra året la Anders Bagge, 56, och Johanna Lind Bagge, 52, vantarna på Rastaborgs slott. Men trots att det gått ett år har de fortfarande inte flyttat in i slottet, utan de har fortfarande kvar Anders villa på Ekerö i sina ägor.

När Hänt når Johanna berättar hon om upplägget:

– Nej alltså vi är ju på två ställen. Det ena på Tureholmsvägen (Anders villa) håller vi på och fixar med, så det är till salu och så. Men verksamheten är ju på slottet, så Rastaborgs slott är ju event, föreläsningar, vi hyr ju det så vi äger inte det och det är mycket med verksamhet. Därför blir det ju att man är mycket på två ställen.

Johanna Lind Bagge om slottet

Med andra ord är slottet främst förknippat med jobb och villan är ett annat boende. Men paret är ungefär lika mycket i båda husen.

Annons

Brukar ni sova över i slottet?

– Ja gud ja, det har hänt, det måste man kunna göra när det behövs. Men man är ju lite splittrad eftersom man är på två ställen. Just nu vet man inte var man bor, men man hör ju hemma där hundarna är. Så är det ju, säger Johanna och sammanfattar:

– Så vi har två ställen, det ena är till salu, det ska göras i ordning men vi är även på Rastaborg. Men där är det mycket fokus på event och föreläsningar och så vidare.

Johanna Lind Bagge om köparen till lyxvillan

Anders villa har varit till salu i snart ett år och när det lades ut till försäljning låg prislappen på hela 37 miljoner kronor. Men än så länge är det fortfarande inte sålt.

Varför blir det inte sålt?

– Det är ett stort ställe och det krävs ju köpare, det är ett fantastiskt ställe som ligger alldeles magiskt verkligen, vid vattnet, vid en återvändsgränd och nära skogen och alltihopa. Så vi ska bara justera vissa saker och vi har också några som tittar på det, men det är inget som vi går ut med, säger Johanna och fortsätter:

Annons

– Det är även internationella gäster som är där och tittar och sådär.

Är det inte väldigt speciellt att det finns en studio? Det kanske inte passar alla?

– Det finns ju en enorm potential där och precis som du säger, så är det ju även för musiker. Det är ju en fantastisk studio-del där som Anders har men samtidigt finns det också möjlighet att flera ska kunna bo där. Eftersom man verkligen kan dela in huset, det har varit som en lägenhet på ena sidan av huset, säger Johanna och fortsätter:

– Så det finns möjlighet till både verksamheter och privat boende eller för dem som verkligen vill vara privat och kanske kommer från utlandet. Eller för dem som vill liksom bo på ett sådant ställe och på sidan om ha en fin tomt, vatten och skogen.

Så ni säljer om ni får rätt bud?

– Ja ja, oh ja! Allting har sin tid, man får ha tillit till det och jobba på så länge det går.

FOTO: TT

Annons