LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför gråter Tilde de Paula när människor är snälla mot varandra

20 jul, 2023 
Hanna Bolander
tilde de paula
Den uppskattade TV4-programledaren Tilde de Paula berättar om vad som får henne att gråta av lycka – och av sorg.
I en intervju med Amelia berättar hon sanningen om tårarna.
– Jag har nära till känslorna, säger hon till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gry Forsell om sommarplanerna och familjenBrand logo
Gry Forsell om sommarplanerna och familjen

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby, 50, är bland annat aktiv med en ny säsong av hennes talkshow Tilde, som sänds i Junibacken i Stockholm.

I en intervju med Amelia delar Tilde med sig om de privata känslorna som uppstår bakom stängda dörrar. Hon säger nämligen att hon ofta gråter till klipp på Instagram. Det är klipp på människor som är snälla mot varandra som får Tildes tårar att börja rinna.

– Alltså, jag blir så rörd så jag grinar!, säger hon till Amelia.

Tilde de Paula gråter när människor är snälla mot varandra

Hon ger också några exempel på klipp på Instagram storys som gör henne lite extra blödig.

– Det kan vara ett barn som tröstar ett annat barn eller någon som skänker några kronor och får tusenfalt tillbaka. Jag är så blödig och tycker godhet är så vansinnigt vackert.

Annons

Tilde erkänner att hennes tårar förmodligen har att göra med att hon har nära till känslorna. Och att klippen på människor som hjälper varandra ger henne hopp.

– I en samtid som många gånger är hård och till och med absurd känns det så hoppfullt med små goda gärningar, säger Tilde till Amelia.

Tilde de Paula gillar inte när folk blir hånade

Hon sätter också ner foten mot vissa typer av klipp som hon inte alls uppskattar, nämligen när någon blir hånad och bortgjord.

– Att titta på någon som gör bort sig, som folk skrattar åt, tycker jag inte alls är roligt. Då kan jag gråta för det. Man kan väl säga att jag har nära till känslorna!, säger hon och avslutar med:

– Man ska vara snäll.

FOTO: TV4

Annons