LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför gifte sig Stenmarck först efter 19 år: "Läskigt"

02 jul, 2016 
AvHanna Svärd
I podden "Nemo möter en vän" berättar artisten Martin Stenmarck om förhållandet med artisten Hanna Hedlund. Paret har hållit ihop i hela 20 år men gifte sig inte förrän förra året, något som får Nemo att gräva djupare i varför det tagit så pass lång tid. – Vi har pratat om det länge men det har känts lite läskigt, säger han i podden.
Annons

Artisterna Martin Stenmarck, 44, och Hanna Hedlund, 42, har varit ett par i 20 år. I podden Nemo möter en vän berättar Martin om hur de lyckats hålla ihop så pass länge, och Nemo reagerar på att paret gifte sig så sent som förra året. På frågan om varför det tog sådan tid har artisten flera svar.

– Vi hade pratat om det länge men det kändes lite läskigt. Man måste ju prova först och se att det funkar, 19 år senare, skrattar han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men han samlar sig och pratar också om bröllopet som något som faktiskt förklarar deras kärlek till varandra.

– Jag tyckte det var fint efter så lång tid, att göra en sådan grej.

Paret gifte sig vid Fredriksborgs fästning på norra Värmdö den 16 augusti förra året och festen var kändistät med namn som Andreas Johnson, Pernilla Wahlgren och Charlotte Perelli på gästlistan.

Efter bröllopet la bruden själv upp en video med text på sitt Instagramkonto:

”Plötsligt händer det! Igår blev vi man och hustru på en av de vackraste platserna vi vet med många av de vackraste människorna vi vet. Tack Alla som förgyllde vårt bröllop och gjorde det till den bästa dagen och natten i våra liv, vi är så tacksamma.”

Annons

I podden fortsätter Martin Stenmarck prata om varför han tror att deras kärlek hållit så länge, och menar att nyckeln är att de alltid tror på varandra i vad de gör.

– Att man tillåter varandra att drömma, står bakom varandras strävan att nå dit. Man får inte begränsa varandra.

Nemo erkänner att han uppfattar Martin Stenmarck som en ständigt glad person och frågar därför vid vilka tillfällen han känner sig nere. Artisten är tydlig med att poängtera att det handlar om just otillräckligheten gentemot familjen när man har ett jobb som kräver mycket energi och att man ständigt ska befinna sig på olika platser.

 

– I en drömvärld hade man kunnat vara hemma varje dag och varit med mina barn och fortfarande haft mitt jobb, men det går inte.

Han fortsätter dela med sig om just det dåliga samvetet kring tiden med barnen och nämner just tillfällena då han inte räcker till för sina barn som de mest ångestladdade.

– Då är det gråtläge, fyfan. Det är det värsta jag vet, när jag känner att jag inte är en bra pappa och har missat något.

Foto: IBL

Annons