LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Victoria Beckham skapar rabalder – går på catwalken med kryckor

03 mar, 2024 
Linn Seipel
victoria beckham kryckor
Victoria Beckhem har släppt en ny kollektion vilken hon har haft en modeshow för, men det var inte kläderna framförallt som stack ut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadanBrand logo
Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadan

Designern och entreprenören Victoria Beckham, 49, och fotbollsstjärnan David Beckham, 48, träffades redan på 90-talet. Tillsammans har de barnen Brooklyn, 24, Romeo, 21, Cruz, 18, och Harper, 12.

Vi har fått se mer av familjen på sistone, då realityserien Beckhams släpptes i vintras. Där har man fått en intim inblick i Victoria och Davids relation, som trots en hel del motgångar till synes är fortsatt stark.

Följarnas starka reaktioner – Victoria Beckham haltandes på kryckor

Nyligen har Victoria lanserat en ny kollektion, något hon stolt visar upp på sin Instagram. På första parkett sitter David, och när showen är slut kommer Victoria och pussar på honom. Det är dock inte det eller kläderna som folk framförallt reagerar på när de ser bilderna och klippen hon, och andra – exempelvis Vouge, lagt upp från modeshowen. Victoria går nämligen ned längs catwalken med kryckor.

Annons

I kommentarsfältet reagerar följarna på alla möjliga vis. Förutom kryaönskningar är det många som blir oroliga och undrar vad som har hänt – andra ger sina gissningar. Exempelvis tror många att hon äter för lite och därför blir benskör. Men det finns även de som är imponerade hur Victoria är en sådan stilikon att hon lyckas få kryckorna att se snygga ut.

”Hur kan hon få kryckor att se bra ut????”, skriver en.

”Förstå att kunna få kryckor att se stilrena ut”, skriver en annan.

Därför går Victoria Beckham med kryckor – det har hänt

Gissningarna på vad som har hänt är många – men de flesta verkar övertygade om att hon har fixat sin hallux valgus eller andra besvärande fotknölar. Det är sedan tidigare känt att Victoria haft fotbesvär eftersom hon mer eller mindre alltid bär höga klackar.

”Har hon fått fotknölarna fixade äntligen!”, skriver exempelvis en följare.

Men så är inte fallet. Det som tvingar Victoria till kryckor är en olycka på gymmet, skriver Women's Health. Det är David som den 22 februari delar med sig om sin frus missöde i en Instagram story. Bilden visar hennes fot i en stövel som man får från sjukhuset, till den skriver han att hon lyckats bryta foten. Även Victoria gick sen ut och bekräftade att hon ”föll omkull på gymmet”, men att hon nu är på bättringsvägen.

FOTO: TT/Vouge/Instagram

Annons