LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför försvinner Anders knackar på – TV4:s nya ord om säsong 4

16 dec, 2020 
Anders knackar på säsong 4?
Sista avsnittet av Anders knackar på säsong 3 har nu visats och det blir inget mer av det detta år.
Men frågan är, kommer det tillbaka?
TV4 svarar Hänt.
Annons
Anders Öfvergård avslöjar hälsoproblemen efter enorma viktraset: ”Fruktansvärt”Brand logo
Anders Öfvergård avslöjar hälsoproblemen efter enorma viktraset: ”Fruktansvärt”

Anders Öfvergård, 52, började som snickare men är nu en av Sveriges mest populära programledare. Det tidigare programmet Arga snickaren, på Kanal 5, blev snabbt en succé och efter det har Anders axlat programledarrollen i flera olika sammanhang.

Idag är han en av TV4:s viktigaste ansikten utåt och har haft uppdrag som exempelvis Expedition Robinson, Anders och knarket och sedan Anders knackar på.

Därför försvinner Anders knackar på

Det sistnämnda har nu sänts i tre säsonger och den tredje säsongen blev riktigt lyckad. Anders har hjälpt olika svenska kändisar med byggprojekt hemma och även delat riktigt fina samtal med var och en.

Nu har det sista avsnittet för säsongen sänts. Säsongsavslutningen blev alltså det sista av Anders knackar på – för i år!

Anders Öfvergård i Anders knackar på

TV4:s svar om säsong 4 av Anders knackar på

Ja, den tredje säsongen blev verkligen succé för Anders knackar på. Då är ju frågan om det kommer en fortsättning på det lyckade programmet?

Annons

– Det var definitivt en succésäsong, med fler tittare än någonsin! Dessutom ett nytt tittarrekord för serien när avsnittet där Anders knackar på hos paret Skifs nådde över miljonstrecket!, säger Johan Janrell, exekutiv producent, till Hänt. Han fortsätter:

– Att spela in under pandemin har varit en tuff utmaning i sig och vi måste se över pusslet och utvärdera, men vår förhoppning är så klart att göra en fjärde säsong så snart vi bara kan. I slutänden är det ju våra fantastiska medverkande som gör programmet när de öppnar dörren till sina hem för Anders och produktionen. Om det blir en till säsong är helt och hållet upp till om det finns fler där ute som vågar släppa in oss.

Anders knackar på finns att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Patrik C Österberg/TT, TV4

Annons