bianca ingrosso

Därför försvann Bianca Ingrosso plötsligt: “Obekväm”

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso har många strängar på sin lyra och ibland kan det vara svårt att hålla tempot med allt hon gör.
I sin senaste video avslöjar hon varför hon varit frånvarande.
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”
0:39

Efter reklamen: Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

(0:39)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är en av vår tids största profiler. Hon började som bloggare och i dag driver hon miljardföretag och det verkar som att allt hon rör vid blir till guld. Senast i raden av succéer är hennes egen talkshow Bianca.

Bianca Ingrossos glädjebesked med sin talkshow

Under hösten har vi fått se Bianca uppfylla en livslång dröm, nämligen att starta sin egen talkshow. Hon har tidigare berättat att hon och lillebrodern Benjamin Ingrosso, 25, ofta lekte talkshow när de var barn.

“Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu.”, skrev Bianca i ett pressmeddelande när hon avslöjade nyheten.

Hon har haft en rad välkända ansikten i intervjusoffan och fått publiken att kikna av skratt flera gånger varje avsnitt. I sista avsnittet gästades hon av programledaren Fredrik Wikingsson, influencern Filippa Toremo och artisten Daniela Rathana

Sista avsnittet var verkligen ett briljant avslut på första säsongen och Bianca kunde även komma med ett glädjande besked i slutet av programmet.

– Men vet ni vad min dröm har gått i uppfyllelse för det blir en säsong 2, redan i vår syns vi, bekräftade Bianca glatt.

Bianca Ingrossos plötsliga paus från youtube

Bianca uppdaterar sin Instagram flitigt med flera inlägg och stories om dagen. Där delar hon bland annat med sig av bilder från plåtningar, inspiration och bilder på vänner och familj. Hon har även en populär youtube-kanal med över 400 000 prenumeranter, där hon publicerar videos några gånger i veckan.

På senaste har dock hennes uppdateringar på youtube glesnat och det tog närmare tre veckor innan hennes prenumeranter fick ta del av en ny video. I senaste videon som hon publicerade på kanalen i tisdags bemöter hon sin frånvaro på plattformen.

– I'm back, jag har inte lagt upp på tre veckor but it has been a lot to do. Och jag har tyvärr inte känt mig motiverad alls till att ta upp kameran och vlogga, inte för jag har mått dåligt eller någonting, utan för att det har varit prio massa andra ting och behövt känna mig present, säger Bianca i videon och fortsätter:

– Och ibland så blir jag bara obekväm med den här kameran.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN