Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför förnekar Emma Hellström relationen med Marcus Johansson

Man I blå skjorta, Blond kvinna ser sur ut

I kvällens avsnitt av Paradise hotel blir Emma Hellström och Marcus Johanssons intima relation avslöjad, men Emma försöker trots det göra allt för att förneka den.

Paradise hotel är i full gång och två heta deltagare i årets säsong är Emma Hellström, 25, och Marcus ”Mcuze” Johansson, 24. Under säsongens gång har det varit skriverier om deras kemi och hur relationen mellan dem egentligen är efter programmet. Både Emma och Marcus har förnekat till att de är något mer än vänner och i Paradise hotel kan tittarna se att de gör allt för att hålla sin intima relation hemlig.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I kvällens avsnitt avslöjar däremot den nya deltagaren Caludia Tahvanainen Emma och Marcus och tar dem på bar gärning – men Emma försöker göra allt för att få henne att tro att det inte finns något på gång mellan henne och Marcus.

– Har ni två varit sugna på varandra jävligt länge men att ikväll hände det? Jag såg er, säger Claudia.

Marcus blir då tyst medan Emma får panik och ber honom intyga att de bara är vänner.

Claudia fortsätter:

– Jag kan inte ha så dålig syn, jag såg er med mina egna ögon. Jag är inte blind och jag såg er två, säger hon.

”Som en familjemedlem”

Marcus vet inte vad han ska säga och låtsas lämna rummet, men i själva verket gömmer han sig och tjuvlyssnar på vad tjejerna säger. När Claudia undrar om han blev sur över hennes konstaterande, menar Emma att han nog bara tycker situationen är äcklig eftersom de ser på varandra som en familjemedlem.

– Jag tror han tycker det är äckligt för han är ju typ som en familjemedlem för mig, säger Emma.

Marcus tycker då att hela situationen blir absurd eftersom de har en intim relation till varandra, men att Emma ser på honom som en bror.

Anledningen till att Emma förnekar deras relation är för hon menar att det inte gynnar spelet. Efter att Emma varit så övertygande och förnekat händelsen börjar Claudia tvivla på vad hon egentligen såg.

Paradise hotel visas på Viafree, Viaplay och TV3 måndagar-onsdagar 22.00.

LÄS MER: Emma Hellströms kärleksbesked efter Paradise hotel: “Underbart”

LÄS MER: Efter otrohetsdramat – hemliga konflikten mellan Marcus och Emma

FOTO: Karin Törnblom/ TT

SENASTE NYTT!