Därför firade Pernilla Wahlgren och Christian inte sin 1-årsdag: ”Slut”

Pernilla och Christian

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer firade nyligen ett år tillsammans men tyvärr blev inte firandet som planerat.
Nu berättar Pernilla varför.
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek
16:50

Efter reklamen: Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(16:50)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren har mycket att stå i. I hela tio säsonger av Wahlgrens värld har man kunnat följa hennes liv i det berömda gröna huset ute på Lidingö i Stockholm. Men snart är det dags för nästa kapitel!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu flyttar Pernilla till ett hotell medan det sista av lyxhuset byggs. Men mitt uppe i flyttkaoset så prickade Pernilla in sin första ettårsdag med Christian Bauer, något som blev inställt på grund av kaoset.

Pernilla Wahlgrens hektiska liv – fullt med jobb och flytt

Pernilla Wahlgren har valt att flytta i den mest hektiska tiden i sitt liv. Hon är aktuell i både Wahlgrens värld och Masked singer, samtidigt spelar hon in podcasten Wahlgren & Wistam och jobbar som influencer.

I en intervju med Amelia berättade hon om jobben som hon älskar så mycket.

– Jag tycker ju om mitt jobb och har roliga kolleger. Det ger mig energi. Med Hybris-gänget skrattar jag konstant. I Masked singer är jag omringad av härliga, proffsiga människor. Wahlgrens värld-teamet är som en extra familj för mig.

– Jag kan skratta lite åt folk som lägger ut inlägg på Instagram, där de skriver att de har så mycket att göra. Då tänker jag: ”Herregud, det där gör jag på en dag.” Jag har otroligt mycket energi och ork och jobbar nästan alltid sju dagar i veckan.

Pernilla Wahlgrens flyttkaos – har inte tid att fira kärleken

Pernilla Wahlgrens hus beskrivs som spektakulärt och riktigt lyxigt, men tomten hon har valt är inte den lättaste.

Nu har flyttlasset gått från den gröna villan och ett tag framöver ska hon bo på ett hotell innan det nya huset är klart.

”Älskar att mitt nya hus kommer att bada i sol från morgon till kväll…! Dock är vi fortfarande osäkra på hur bästa vägen att ta sig upp till huset ska se ut….! Mycket att tänka på när man bygger hus på ett högt berg…..”, skriver Pernilla på Instagram.

Samtidigt som Pernilla flyttar ut ur gröna villan så firar hon ett år med Christian. Firandet blev dock inte som hon tänkt sig, hon och kärleken fick inte till en romantisk tid som planerat.

– Nu har vi ätit ettårsdags middag, det var så romantiskt. Och Molly och Benjamin var med också, säger Pernilla nu på Instagram story och fortsätter:

– Vi ska fira det någon annan dag, vi håller på att flyttar, vi är slut, jag är slut som artist.

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN