hanna hedlund

Hanna Hedlunds avslöjande – därför fick Martin Stenmarck huset

Hanna Hedlund Martin Stenmarck

Hanna Hedlund var under 23 ihop med artisten Martin Stenmarck.
Nu berättar hon om uppgörelsen efter skilsmässan.
– Jag tror att han känner..., säger Hanna i en intervju.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”
0:47

Efter reklamen: Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

(0:47)

Slå på ljud

Hanna Hedlund, 48, var länge tillsammans med Martin Stenmarck, 50, och var ett av Sveriges hetaste kändispar då det begav sig. Paret var ihop i 23 år och har barnen Ida, 19, Love, 16 och Saga, 11, tillsammans, men 2021 valöde de att gå skilda vägar.

Hanna Hedlunds liv efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Efter det har Hanna haft fullt upp och bland annat medverkat i föreställningen Pernilla Wahlgren har Hybris, släppt ny musik och spelat in ett avsnitt av musikprogrammet Doobidoo med sonen Love. I karriären rullar det på för artisten.

I en intervju med Expressen väljer nu Hanna att berätta bland annat om mer om sitt privatliv efter skilsmässan och avslöjar också uppgörelsen hon har med exmaken Martin Stenmarck. Däribland hur det som skilda föräldrar hanterar det när de kommer till barnen och planerna för sommaren.

– Vi har ju varannan vecka, men kör två på raken under sommaren, som många andra. Sen hjälps vi åt. Men i och med att turnén är på somriga ställen, så kan man ofta förena det med roliga grejer med barnen på dagarna, säger Hanna i intervjun och fortsätter:

– Sen har vi vår bas i Hälsingland då, med min mamma som barnvakt och stadig vuxen person, säger hon.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Hanna Hedlund om uppgörelsen med Martin Stenmarck

Familjen Stenmarck/Hedlund har sin bas i just Hälsingland på sommaren där de haft ett sommarhus. I uppgörelsen och äktenskapsförordet kommer det fram, att det är Martin som fick huset. Något som Hanna berättar vidare om i intervjun.

– Det får ju han prata om, men vi har varit tillsammans ett helt liv, och jag tror att han känner sig så pass hemma där att det har blivit hans hem också, säger Hanna och fortsätter:

– Jag har ju dessutom mitt via min mamma, så då kan ju barnen ha Hälsingland både på hans veckor och mina. Det blev en bra lösning.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN